Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#376158 Kissherceg Előzmény: #376143

letalpalta nyújtott lábbal és utána nyomta tovább a lábát... marcelo meg két lábbal lépett direkt rá 5ösön belül pedrora vagy piquet. Tahók ezek egytől egyig...

Mourinho pedig, hogy nem gratulált Pepnek magát minősítette...

#376156 akpo7 Előzmény: #376151

Ezzel a 2. gollal konyec!

MU-Barca donto es teljesen megerdemelten jatszik majd Londonban mindketto.

#376155 akpo7 Előzmény: #376145

Lattam! :) Talpalasert a palya kozepen sztem nem feltetlenul kell pirosat adni. Raadasul nem sokkal kesett le a labdarol sztem. Nalam inkabb Adebayor v. Diarra lett volna, aki nem fejezi be a meccset.

Na, de vegre 2 gyonyoru golt is rugtak! Messi nem normalis megint! :)

Hajdú B. tegnap nem győz…

#376154 ikszf

Hajdú B. tegnap nem győzte verni magát a tv2-re, és hogy jövő héten mekkora meccs lesz a barca-real visszavágó. Hát ezt beszopta a tv2 :)) A jövő heti már egy lejátszott meccs lesz.

#376143 akpo7 Előzmény: #376140

Durva, de már 10-en vannak, tehát latszik is. :)

Mondjuk sztem vitatható az egyből piros.

#376142 ikszf Előzmény: #376093

ahhoz, hogy digis adást neten lehessen nézni, ahhoz elég a digi net előfizetés, vagy kell kábeltv előfizu is?

#375700 banyaiz Előzmény: #375694

Emlékszem arra a derbire 1-1 visszavágón 2-3. Kb akkoriban kezdtem szurkolni MU-nak. :)

Azért nem írhatjuk még le a németeket, ennyire nem lehetnek gyengék, lebecsüljük őket még a végén meglepnek.

#375694 holnor Előzmény: #375687

unalmas meccs volt, nm fogjuk emlegetni évek mva. de lehet, h már nyáron sem :) MU más kategóriát képvisel, mint a Schalke.

amúgy ha MU és BL, akkor 99, elődöntő, visszavágó Torinoban. hatalmas volt, csak az eredmény alakult kedvezőtlenül :) na ez a mai találkozó meg sem közelítette a 12 évvel ezelőtti derbit.