Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#375662 banyaiz Előzmény: #375654

Ez a meccs komolytalan volt, nem voltunk egy súlycsoportban. Már megint inkább snookert néztem közben.

Barca, vagy Real a döntőben? :)

úúú Giggs, ez mi volt? :…

#375654 ikszf

úúú Giggs, ez mi volt? :)

Szurkolok a kisebb csapatnak, de valahogy mégsem néznék szívesen egy Schalke BL döntőt.

Re: A hokiválogatott kiütötte Hollandiát a vb-nyitányon

#375329 holnor Előzmény: #374499

sajnos nm jött össze, de fantasztikus meccs volt. mindent bemutattak a srácok, ami szép ebben a sportban. "csak" az eredmény nm tetszett + h páran fütyültek az olasz himnusz alatt.

ja és az az élőkép a meccs elején... az egész aréna piros-fehér-zöldbe öltözött. bevallom, libabőrös lettem :)

#374499 kosami Előzmény: #374485

Szeretném a mieinket a nagyok között látni jövőre.

#374485 holnor Előzmény: #373340

tnap simán nyertek az olaszok, hatalmas lesz a szbati meccs. de előtte még hnap jönnek a spanyolok.

#374466 ikszf Előzmény: #374457

az arsenal nem annyira szórakozhatott jól :)

amúgy a feszültség is tud izgalmas lenni :)

Látom, mindenki ezt az u…

#374457 Ricsi

Látom, mindenki ezt az unalmat nézte, én meg tök jót szórakoztam a Tottenham - Arsenal meccsen.

#374407 banyaiz Előzmény: #374388

Azér Pep arcát elnézve a végén elég csalódott volt. Barca jobb csapat, de egy-egy meccsen bármi lehet, egy Barca-MU bl döntő is tetszene. :)

#374388 Csokigyáros Előzmény: #374373

szerintem (mondom ezt Barca fun-ként) a Barca beáldozta ezt a BL miatt... persze nem úgy gondolom, hogy nem akarták megnyerni, de nem hívták elő az aduászt, míg szerintem a reál már nem tud újjal előrukkolni... bízom a következő 2 meccsen az lesz amit a Barca akar, előjön egy más taktikával.. :)

#374373 banyaiz Előzmény: #374368

Nagy taktikai csata, elég jól sikerült Barca játékát megölni. Lehetett rá számítani 0-5 után Jose előveszi ezt a taktikát. :) Többet vártam ezektől a meccsektől majd Bl-ben talán. .)

#374368 akpo7 Előzmény: #374352

Igazan unalmas a bajnoki volt sztem. Ez mar egy jobb verzio volt. Barcanak be kellett volna a rugni a 2. fi.-ben egy helyzetet legalabb, mert akkor szinte felborult palya.

#374352 banyaiz Előzmény: #374286

Csak le lehet győzni a Barcát, de milyen taktikával, azt sajnálom nem Robi Carlos , Ronaldo, Zidane, Figo , Beckham stb féle Madrid meccsel ezzel a Barcával az lenne egy nyílt sisakos nagy derbi 5-4 -el vagy vmi hasonló. :)

Ez a tegnapi nekem unalmas volt inkább snooker vb-t néztem közben.