Ez a meccs komolytalan volt, nem voltunk egy súlycsoportban. Már megint inkább snookert néztem közben.
Barca, vagy Real a döntőben? :)
Ez a meccs komolytalan volt, nem voltunk egy súlycsoportban. Már megint inkább snookert néztem közben.
Barca, vagy Real a döntőben? :)
úúú Giggs, ez mi volt? :)
Szurkolok a kisebb csapatnak, de valahogy mégsem néznék szívesen egy Schalke BL döntőt.
sajnos nm jött össze, de fantasztikus meccs volt. mindent bemutattak a srácok, ami szép ebben a sportban. "csak" az eredmény nm tetszett + h páran fütyültek az olasz himnusz alatt.
ja és az az élőkép a meccs elején... az egész aréna piros-fehér-zöldbe öltözött. bevallom, libabőrös lettem :)
Hivatalos: WTCC túraautó bajnokság futam lesz a Hungaroringen június 03-05. között.
Szeretném a mieinket a nagyok között látni jövőre.
tnap simán nyertek az olaszok, hatalmas lesz a szbati meccs. de előtte még hnap jönnek a spanyolok.
Barca - Reál blog - szigorúan csak fanatikusoknak
az arsenal nem annyira szórakozhatott jól :)
amúgy a feszültség is tud izgalmas lenni :)
Látom, mindenki ezt az unalmat nézte, én meg tök jót szórakoztam a Tottenham - Arsenal meccsen.
Azér Pep arcát elnézve a végén elég csalódott volt. Barca jobb csapat, de egy-egy meccsen bármi lehet, egy Barca-MU bl döntő is tetszene. :)
szerintem (mondom ezt Barca fun-ként) a Barca beáldozta ezt a BL miatt... persze nem úgy gondolom, hogy nem akarták megnyerni, de nem hívták elő az aduászt, míg szerintem a reál már nem tud újjal előrukkolni... bízom a következő 2 meccsen az lesz amit a Barca akar, előjön egy más taktikával.. :)
Nagy taktikai csata, elég jól sikerült Barca játékát megölni. Lehetett rá számítani 0-5 után Jose előveszi ezt a taktikát. :) Többet vártam ezektől a meccsektől majd Bl-ben talán. .)
Igazan unalmas a bajnoki volt sztem. Ez mar egy jobb verzio volt. Barcanak be kellett volna a rugni a 2. fi.-ben egy helyzetet legalabb, mert akkor szinte felborult palya.
Csak le lehet győzni a Barcát, de milyen taktikával, azt sajnálom nem Robi Carlos , Ronaldo, Zidane, Figo , Beckham stb féle Madrid meccsel ezzel a Barcával az lenne egy nyílt sisakos nagy derbi 5-4 -el vagy vmi hasonló. :)
Ez a tegnapi nekem unalmas volt inkább snooker vb-t néztem közben.
jaja rápihentek :)
most már van néhány szép játék, nagyon kis mókásak a tilitolik.
azért ez szép gól lett volna :) Messit 6an kergetik... röhej :)
fél a zakótól... a barca pedig az elődöntőre tartogatja magát... szvsz altat... :)