Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

A medve rátalál az erdőb…

#375285 Fornit

A medve rátalál az erdőben egy bokor alatt az alvó farkasra, és ébresztgeti:

- Ébredj már te! Piroska közeleg a nagymama házához.

- Hagyjál békén fáradt vagyok.

- De farkas, nem érted? Most már tényleg fel kell kelned, Piroska mindjárt odaér a nagymama házához, és előbb még a nagymamát is fel kell falnod!

- Szállj le rólam medve, nem látod, hogy nem bírok felkelni? Egész éjjel a Kevin Costner-rel táncoltam.

Az idős házaspár a 50. h…

#375277 Csokigyáros

Az idős házaspár a 50. házassági évfordulón egy szigetre utazik, ahol a legenda szerint olyan csodálatos fürdő van, amiben megfiatalodnak az emberek. Az üdülésről visszatérve a lányuk várja őket a repülőtéren, de sehol sem látja a szüleit. Egyszer csak odalép hozzá egy fiatal nő, a karján egy csecsemővel, és megszólítja:

- Lányom, én vagyok az, ugye nem ismersz meg? Megfiatalított a csodafürdő!

A lány döbbenten kérdezi:

- Mama, de ki ez a csecsemő?

- Az apád. Ez a hülye elaludt a vízben.

Apácákat szentel a pap, …

#375174 Tom Taylor

Apácákat szentel a pap, az elsőtől megkérdezi:

- Érintettél már péniszt?

- Csak az ujjammal!

- Jó, akkor mosd meg az ujjadat a szentelt vízben!

A másodiknak ugyanez a kérdés.

...- Igen, de csak a kezemmel!

- Akkor mosd meg a kezed a szentelt vízben!

Hátulról előreszól Anna nővér:

- Atyám, ihatok a vízből mielőtt Eszter nővér belemossa a seggét?

Re: Megszállott motoros :D

#375161 pepe01 Előzmény: #375146

Ha úgy érzed, hogy többre vagy képes az átlagnál és szeretnél elérni egy komolyabb passzív jövedelmet, akkor ne engedd el a lehetőséget, és csatlakozz a 8 éve működő, legálisan bejegyzett és elismert Elite Alliance befektetési klubhoz! Fix hozamok vannak, tőkenagyságtól függetlenül, a lekötési időktől függően: 11% - 7 napra lekötve 25% ...- 14 napra lekötve 60% - 1 hónapra lekötve 160% - 2 hónapra lekötve http://milliardosok.mindenkilapja.hu/