ma frissült még az infó...
Ezeket az autókat, itthon, pl új x6, x5, kb 3.4.5 millióért megveszik, behitelezik, ( nem tudom mennyi hitelt lehet rá felnni), használják, majd eltünik....
ma frissült még az infó...
Ezeket az autókat, itthon, pl új x6, x5, kb 3.4.5 millióért megveszik, behitelezik, ( nem tudom mennyi hitelt lehet rá felnni), használják, majd eltünik....
nem hallottam még erről:)
nekem új:)
mi van,ha vki véletlenül hoz ezekből egyet Usából magának és van már belőle itthon?:)
erről egyébként egy helyi illető jut eszembe aki autókat hordott be a rendszerváltáskor usából.....:)
mikor vmit felemeltek.....vagy drágább költségen lehetett már csak megoldani...
(sokat hoztak akkoriban roncsként,miközben semmi baja nem volt-de roncsnak volt vámolva)
mondták neki,hogy -nem megy ,egyszerűen nem lehet olcsóbban behozni,nagyon messze van,megnőttek költségek,kiskapuk is záródnak .
erre azt mondotta mind a sok iskolájával:
hogy- őt nem érdekli,nem létezik,hát csak van egy rövidebb út onnan:)
Srácok!
Ez, ennyiért, ajándék!
(már ha igaz, amit leírtak róla ...)
egy hátránya van, nagy helyet foglal....))
Más, hallottam ma valamit, leesett az állam....
iker autó....ez azt jelenti, hogy europában, és usa-ban is létezik, azonos adatokkal, az autó.....
itthon, állítólag, 820 db regisztrált ilyen autó van nyilvántartva...fakabátoknál...
Az itthon futó x5, x6 ok fele állítólag ilyen, kínaiak előszeretettel veszik az ikreket...
a dieselek nem ikrek, azokból nincs sok az usa-ban....
ez csak nekem volt új?
sőt.....még többe is:)
igy van
ha belegondolsz, egy semmilyen quad is ennyibe kerül....
takaros:)
(ugyan én soha nem voltam trepjáró fun)
azt a pihentagyú mindenét:)))
ilyet csinálni:)
Ebbe, egyből szerelmes lettem ...
:)
Ok, a talin megbeszéljük. Remélem jó sok hengeres, s tipitopi.. :-)
Szia.
Most asszonyéval fogok menni, mert az enyémen még téli gumik vannak...
A 124 coupe-t, 900 ról inditja a tag, némi alku, szerintem belefér.
metál barna, ha a szín jó, összehozlak a tulajjal.
Az annyira nem tecc, de persze ha occsó.. :-)
Most vitték el a Saab-ot, úgyhogy akkor nézelődök, bár tkp öszig nem kell autó, addig jó a motor. :-)
Te a Mercivel jössz találkára? Eccer már nézzem meg én is, bár nekem nem kell sok ajtó..
124-es coupe esetleg?
Lehet, hogy tudok 1-et, ami szerintem, jó állapotú...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/latitude/renault_latitude_2.0_dci_privilege-4615492
ez meg mi....első reklámképről azt hittem Saab.....utána következő gondolatom,hogy ezzel váltották a lagunát.....de úgy néz ki egyik sem:)
vagy a régen kihalt safrane helyén keletkező űr betöltése a cél....
Sziasztok.
Itt a nagy alkalom, ha összejön, bárki lehet ferrari tulajdonos!
:))
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/04/19/tozsdere_vihetik_a_ferrarit/
Egy ismerősnek volt 2 is, az egyiket (380 SEC) 700-ért adta (az van most fent 2,22M-ért), a másik 560-as Lorinser-t meg 1.4-ért. Úgyhogy várok, mint te a Harley-re.. :-))
2 alatt ne is keress jó 126 sec-et.....
Amit tudok, az is fölötte van..