Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#375164 lyonell Előzmény: #375160

Egyszerűen csak a regiszrációs díj mértékét kellene csökkenteni,jót tenne az autóiparnbak.És nem is a 20millás autókon van a lényeg,hanem a kis és középkategóriás autókon.Hogy a legnagyob réteg tudjon kicsit olcsóbban autót venni,és emellé változtatni a hiéna hitelezési politikán.És 2millió hitelre nem 6-ot visszafizettetni hanem max 2millió 500-at.Akkor fellendülne a kereskedelem.Addig nem.Asztán az egyszeri ember Pl: kereskedő nem fizet áfát akkor meg fel vannak háborodva,hogy mi az hogy nem? akkkor kérdem én mi az hogy reg adó ennyi? És mi az hogy az áfa ennyi? Nem tudok autót eladni pang a piac,ha sűrgősen nem csinálnak vele alamit,megölik teljesen.Muszáj lépniük,.De úgytűnik meginnt nem a jó irányba lépnek.Meginnt csak a saját zsebüket tömik,azaz tömnék mert ettől csak mégjobban elnyomják a piacot,aszt a kicsit is ami még van.Nem értem nem látják át eszt,pedig elvileg nálunk sokkal okosabbak,csak tolvajok.Romániábn miért tud mit tudomén csak példa 200 euró lenni az egész regdíj meg minden??

hozzá akarnak nyúlni a s…

#375160 Sumér harcos

hozzá akarnak nyúlni a szlovák és német rendszámmal használt autokhoz jogilag....

már hogy ne lehessen igy autot használni MO-n.

1 honapra akarják csökkenteni az időtartamot,azon túl magyar állampolgár nem használhat ilyen rendszámmal ellátott autót.

1. azért nyalják ki a seggeket vastagon....először hozzanak,teremtsenek olyan feltételeket,hogy egy 20 millios X6-os BMW ne kerüljön 8millioval többe itt megvenni és üzembehelyezni,mint szlovákiában.

2.hogy bánatos lófurulyában fogják ezt az 1hónapos törvényt betartattni-ellenőrizni????????

mert határok nincsenek.

honnan tudják,hogy 1 vagy 3 honapja van már vele MO területén a magyar állampolgár?

ha vhol kiskapu van az előbb-utóbb megtaláltatik és ki is nyittatik-ez a legfőbb törvény.

#375103 hosszhuszár Előzmény: #375001

ma frissült még az infó...

Ezeket az autókat, itthon, pl új x6, x5, kb 3.4.5 millióért megveszik, behitelezik, ( nem tudom mennyi hitelt lehet rá felnni), használják, majd eltünik....

#375001 Sumér harcos Előzmény: #374982

nem hallottam még erről:)

nekem új:)

mi van,ha vki véletlenül hoz ezekből egyet Usából magának és van már belőle itthon?:)

erről egyébként egy helyi illető jut eszembe aki autókat hordott be a rendszerváltáskor usából.....:)

mikor vmit felemeltek.....vagy drágább költségen lehetett már csak megoldani...

(sokat hoztak akkoriban roncsként,miközben semmi baja nem volt-de roncsnak volt vámolva)

mondták neki,hogy -nem megy ,egyszerűen nem lehet olcsóbban behozni,nagyon messze van,megnőttek költségek,kiskapuk is záródnak .

erre azt mondotta mind a sok iskolájával:

hogy- őt nem érdekli,nem létezik,hát csak van egy rövidebb út onnan:)

#374982 hosszhuszár Előzmény: #374981

egy hátránya van, nagy helyet foglal....))

Más, hallottam ma valamit, leesett az állam....

iker autó....ez azt jelenti, hogy europában, és usa-ban is létezik, azonos adatokkal, az autó.....

itthon, állítólag, 820 db regisztrált ilyen autó van nyilvántartva...fakabátoknál...

Az itthon futó x5, x6 ok fele állítólag ilyen, kínaiak előszeretettel veszik az ikreket...

a dieselek nem ikrek, azokból nincs sok az usa-ban....

ez csak nekem volt új?

Re: csonticar

#374656 hosszhuszár Előzmény: #374571

Szia.

Most asszonyéval fogok menni, mert az enyémen még téli gumik vannak...

A 124 coupe-t, 900 ról inditja a tag, némi alku, szerintem belefér.

metál barna, ha a szín jó, összehozlak a tulajjal.

Re: csonticar

#374571 KawaBazsy Előzmény: #374224

Az annyira nem tecc, de persze ha occsó.. :-)

Most vitték el a Saab-ot, úgyhogy akkor nézelődök, bár tkp öszig nem kell autó, addig jó a motor. :-)

Te a Mercivel jössz találkára? Eccer már nézzem meg én is, bár nekem nem kell sok ajtó..