Longomnak nagyon jót tenne. Meg nekem is.:-D
sajna nekem sikerült belevenni, és tartottam is...nemtom miért..most is megvannak a longok. max holnap likvidálnak belőle.
igazad van...de nehéz nem sajnálni:) no mindegy ez van...ezt nem lehetett tudni...de mondjuk tarthattam volna...mert nagyon esésre állt...de miután eladtam 60 ponttal meg is indúlt felfelé...szóval...
Soha ne sajnáld, ha nyerő, majd jön a másik vonat. Volna a tőzsdén nincs, ezen kár elmélkedni, utólag. Én nagyon szeretek kockáztatni (néha hazardírozás, szinten), de a megfelelő ponton tudni kell kiszállni, így történt. Mivel shortban hiszek egyelőre! feljebbről visszanyitottam, figyelem a fordulós szinteket, ha itt vagyok és nem maradok le.”Néha” dolgozni is kell,és nem tudok mindig itt lenni,sajnos
Sziasztok!
Most értem csak vissza, majdnem sírva fakadtam a gyönyörtől :)
kösz...hatvannal több is lehetett volna...de amíg nyerő nincs gond...azért bánt...a franc enné meg h nem bír a kicsinél egy kicsit nagyobb szerencsém lenni, de hát ez a tőzsde...képzeljétek aki délelőtt vett bármit longra
Gratulálok a nyeréshez,én hagytam,mert ha itt nem fordul(24000?) még lehet benne pár 100 lefelé
nekem shortok visszanyitva 24k körül.
köszönöm, bárígy utólag jó lett volna hagyni, de hát kitudta...durva egy nap volt záróban beálltam otiért, ricsiért, de nem kaptam, előbb nem mertem venni...meglátjuk h bántam-e...ez az ami hír ha délelőtt jön ki vagy egy körül akkor jó vagyok...szerencse ó drága szerencse:)
egy kis nyerőt eltettem, de nem sok.
Jó hogy megléptem reggel, csak 24 alá kéne menni zárásra,Hátha?jön a folytatás
Akkor te sem hatiztal...
Legutolso par kontit egyebkent itt stopoltam anno, aztan akkor ugy dontottem, kicsit leallok.
kistoppolták shortom.
MOL es OTP nevu lufik felere eresztve. Meg van bennuk mondjuk vagy 6-8% lefele, de ma meg kell nezni, USA piacokat merre tologatjak, ha mar arra esett be igazan.
Mostansag nem hatizok, de ezt kar volt kihagyni azert.
Bazze, ilyen napot.
Persze én azóta nem nyitottam rá fentebb, pedig 2x is erősen gondolkodtam rajta. Pl ma reggel is.
Így az régi én shortjaim csak 0 körül állnak.
:((
Nekem azért akad...nem zártam a múlt hetit,most hízik a májam,23600at törtük buxban,most viszont nem vágom hol kéne zárni,ez most túl szép...
már megint korán örülsz, de Én is ... :) Nincs sok shortom, de tetszik még így is.
Volt értelme hősködni nap közben,de úgy látom a kitartó shortos elnyeri jutalmát :D
Béka p.csája alatt :D