Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#373285 Csilla76 Előzmény: #373205

sajna nekem sikerült belevenni, és tartottam is...nemtom miért..most is megvannak a longok. max holnap likvidálnak belőle.

#373252 Bluebalu Előzmény: #373241

igazad van...de nehéz nem sajnálni:) no mindegy ez van...ezt nem lehetett tudni...de mondjuk tarthattam volna...mert nagyon esésre állt...de miután eladtam 60 ponttal meg is indúlt felfelé...szóval...

#373241 sztiv1 Előzmény: #373205

Soha ne sajnáld, ha nyerő, majd jön a másik vonat. Volna a tőzsdén nincs, ezen kár elmélkedni, utólag. Én nagyon szeretek kockáztatni (néha hazardírozás, szinten), de a megfelelő ponton tudni kell kiszállni, így történt. Mivel shortban hiszek egyelőre! feljebbről visszanyitottam, figyelem a fordulós szinteket, ha itt vagyok és nem maradok le.”Néha” dolgozni is kell,és nem tudok mindig itt lenni,sajnos

#373205 Bluebalu Előzmény: #373198

kösz...hatvannal több is lehetett volna...de amíg nyerő nincs gond...azért bánt...a franc enné meg h nem bír a kicsinél egy kicsit nagyobb szerencsém lenni, de hát ez a tőzsde...képzeljétek aki délelőtt vett bármit longra

#373198 sztiv1 Előzmény: #373187

Gratulálok a nyeréshez,én hagytam,mert ha itt nem fordul(24000?) még lehet benne pár 100 lefelé

#373187 Bluebalu Előzmény: #372999

köszönöm, bárígy utólag jó lett volna hagyni, de hát kitudta...durva egy nap volt záróban beálltam otiért, ricsiért, de nem kaptam, előbb nem mertem venni...meglátjuk h bántam-e...ez az ami hír ha délelőtt jön ki vagy egy körül akkor jó vagyok...szerencse ó drága szerencse:)

Jó hogy megléptem reggel…

#373148 sztiv1

Jó hogy megléptem reggel, csak 24 alá kéne menni zárásra,Hátha?jön a folytatás

#373147 akpo7 Előzmény: #373142

Akkor te sem hatiztal...

Legutolso par kontit egyebkent itt stopoltam anno, aztan akkor ugy dontottem, kicsit leallok.

#373138 akpo7 Előzmény: #373123

MOL es OTP nevu lufik felere eresztve. Meg van bennuk mondjuk vagy 6-8% lefele, de ma meg kell nezni, USA piacokat merre tologatjak, ha mar arra esett be igazan.

Mostansag nem hatizok, de ezt kar volt kihagyni azert.

#373134 sbbacsi Előzmény: #373126

Bazze, ilyen napot.

Persze én azóta nem nyitottam rá fentebb, pedig 2x is erősen gondolkodtam rajta. Pl ma reggel is.

Így az régi én shortjaim csak 0 körül állnak.

:((

#373131 Waszeitung Előzmény: #373126

Nekem azért akad...nem zártam a múlt hetit,most hízik a májam,23600at törtük buxban,most viszont nem vágom hol kéne zárni,ez most túl szép...