Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Ciprus

#377669 Margaretta Előzmény: #377654

Cipruson közvetlenül Nissi Beach/Sandy Beach mellett kell lakni, de semmiképp Agia Napa városában.

Itt is a legolcsóbb, ha többen vagytok, kocsit bérelni és a Ciprus utikönyvvel bejárni a szigetet. Vigyázat, baloldali közlekedés van. Ha az utikönyvet végigolvassátok, rá fogtok bukkanni a nevezetességekre, meg az ENSZ rendőröre és katonákra, akik őrzik a rendet a görög és török lakosság körében. Általában egyik este a török, másikon meg a görög tulajdonú sörözőben iszogatva és sakkozva a tulajjal, vendégekkel. Át is lehet menni a határon, Nikóziában és gyalogosan ajánlom. Őszintén szólva az elején említett két beach-on és a görög-török megosztottságon, meg az azzal járó dolgokon kívül más említésre méltót nem tudok, talán csak az Akrotirinél lévő különleges antennaerdőt, mondani.

Ár-érték (látnivaló, ellátás, minőség, jóhogyittvoltam) arányt tekintve, talán az utolsó helyen van nálam, ahol eddig jártam a világban.

Most, azért jöjjön egy lelkendező hozzászólás is :)

Mindenesetre jó utat, egyszer meg kell azt is nézni, ha már jópár helyet bejártál előtte :)

Ciprus

#377654 kápé

Ciprusról van valakinek saját tapasztalata?

v weboldal amit érdemes olvasni

Re: Krakkó

#370751 Amatoregy Előzmény: #370750

köszi. Tapasztalat érdekelt volna. A tavalyi Prága őrzött mélygarázs a szállodának és a metrótól 400 m-re volt. Kocsival nem is mentünk.

Krakkó

#370744 Amatoregy

Krakkóban tud valaki olyan szállodát jó áron, ahol családi szobák is vannak? Tavaly Prágát 2 éjszakával és reggelivel a 4 fő esetében megúsztuk 35 k-ból...

Vakami hasonlót keresek most is...

Re: nincs cím

#370301 matgab Előzmény: #370265

Antibes-ben lakik egy kedves ismerősöm, 1-2 napra biztos tud szállást adni (ha még ott lesz, mert Londonba fog költözni májusban azt hiszem...)

Megvan a visszaigazolás…

#370265 KawaBazsy

Megvan a visszaigazolás a szállásomról, Nizza és Antibes között kempingezek májusban, a túrám ideje pont egybe esik a Cannes-i filmfesztivál kezdetével. Remélem felfedeznek.. :-)

Aki járt már arra, tippeket elfogadok, h az útikönyvben szereplő "kötelező"-kön kívül mit érdemes még megtekinteni..

Re: Florida

#359528 Hathor Előzmény: #358124

Szia,

elnézést, hogy csak most válaszolok, rendkívül zsúfolt napjaim vannak nem sokat vagyok.

Köszönöm a választ.

Sajnos nem tudtunk busókhoz menni, fiam belázasodott pénteken így ugrott a program.

Már többedik éve van ez, hogy nem tudunk elmenni.

Florida: Írtad hogy inkább nagyobb gyerekeknek lenne megfelelő disney world, így egy évet még mindenképpen várok mert 5éves a srác, lány nyolc. Tudom, hogy Gardalandba sem engedték fel semmi jópofa dologra, és szegény szomorkodott, hogy csak kisvasutas dolgokba csak ülni.

Köszönöm, ha aktuális lesz, akkor még kérdezek.

#359228 Fornit Előzmény: #359226

Két helyen találkoztam velük, az Erawan vízeséseknél megtermett példányok is voltak, alig mertem belógatni a lábam nekik, de ha jött egy 20-30 centis példány kivettem. Egyszer meg kipróbáltam a fish spa-t Kanchanaburiban. Ott kis halak voltak, viszont rengetegen. Csak egy egy folt mindakét lábamon a külső oldalon. Csak azért gyanakszom a halakra, mert különben a marslakók lehetnének már csak a magyarázat :)

#359225 KawaBazsy Előzmény: #359157

Thaiföldön annyira a segged alá tesznek mindent, h tkp ott is megszervezik helyetted, ha önálóan mégy, csak kérned kell. Példa: Vettem buszjegyet Bkk-ba. Megbeszéltem az utazási irodával, h oda megyek hozzájuk az út előtt. Akkor a főnök kézen fogott, oda vitt a buszállomásra a buszomhoz, ott elrendezte a személyzettel a jegyemet, berakatta poggyászomat, majd odakisért a helyemre, s csak akkor búcsúzott el. Utána meg jött a buszos utaskísérő a pijával, meg az újsággal.. úgyhogy így is gondtalan volt. :-)

#359157 Ibiza Előzmény: #358251

számomra az az életművész aki igénye szerint él..könnyedén megszerzi az ehhez szükséges eszközöket.

változik az ember anno végigstoppoltam a jugó tengerpartot..hálózsákban a tengerparton vagy a sátorban kempingekben aludtam..jó volt és nagyon szabadnak boldognak éreztem magam.. ma már jobban szeretem a szállodákat..szeretek a dzsumpiban kajálni.. de a jó éttermeket is kedvelem.

Nem lehúzás ha kifizetsz egy szolgáltatást..sok esetben az utazási iroda olcsóbb mint a saját szervezés..a pihenés lényege a gondtalanság.. ezt fizeted meg..

#359144 Fornit Előzmény: #358347

Én is ötkor keltem, tegnap értem haza:)

Látom a rágcsálós halakkal te is összefutottál, nekem egy szép csíkot epiláltak a lábamra...