Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Florida

Tombolatom Előzmény: #358048

Lehet én is megyek mohácsra holnap:)

Én itt szoktam a repjegyet venni floridába és, ha játszol a dátumokkal egy kicsit talán a legolcsóbb. Miami-t ajánlom a repjegy miatt. Kocsi bérlés nagyon olcsó a reptéren. A www.priceline.com on bérelj szálást és autót is. Ha bejelölöd Miami downtownt és minimum 4 csillagos szállást és ajánlasz 60 dollárt per éjszaka akkor esélyes kapsz egy Hyatt szállodát ahol én kb 5-ör szálltam meg. (amig Miamiban maradsz én inkább taxiznék a beachre mert a kocsi parkolása napi 20 dollás itt, de jó szálló) Vagy lehetsz southbeachen ami a fő hely és kb 70/éj egy 2-3 csillagos kicsit retró szálloda.

Orlandóban a legolcsóbb a szállás és két nagyon jó outlet van remek olcsó cuccokkal. Legalább két nap shopping:) Walt Disney jó, ha 5-14 éves gyerekeid vannak. Ha fiatalabb akkor ne vigyed mert túl alacsony lesz sokmindenre. Szerintem a Universal Studio jobb mint a Disney. 2 park egyben. Vidámpark és a mozi park része.

Szerintem most 10 nap jóval olcsóbb mint thailföld, habár ha nem titok kíváncsi vagyok ott két hét, hogy jön össze.

Miami:

Repjegy 140 ezer Ft

10 éj szállás 70 ezer/koponya

kocsi kb 20 ezer ft/fő

kaja 40 ezer/fő

Universal vagy Disney 18 ezer/fő

Feleség vásárlása: Priceless