http://online.kbcequitas.hu/data/23_kondicios_lista_20110316.pdf
"A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.) részvényesei
részére
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. 2011. április 18-ra összehívott közgyőlésén való
részvételhez szükséges tulajdonosi igazolás kizárólag akkor felel meg a Gazdasági
társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 304. § (3) bekezdésében és a Társaság
Alapszabálya 9.9. pontjában foglaltaknak, ha az igazoláson szerepel, hogy a
részvények a részvénykönyv lezárásának idıpontjáig: 2011. április 14-én 16 óráig
zárolásra kerültek.
A fenti tartalomnak nem megfelelı igazolások a részvényesi minıség igazolására nem
alkalmasak, a közgyőlésen való részvételre nem jogosítanak.
Jelen tájékoztató hirdetmény közzétételével biztosítjuk, hogy a jogszabályoknak
megfelelıen a tulajdonosi igazolás kiállítását követıen a részvénykönyv lezárásáig a
részvények elidegenítésére ne kerüljön sor."
Ez így szép, és jó;de ha benne vagyok a részvénykönyvben akkor mehetek a közgyűlésre, nem? Évek óta benne vagyok, és ha nem adok el csütörtök estig, akkor idén is automatikusan be kell kerülnöm; Szóval nem értem, hogy miért nem jó az, hogy van egy letéti igazolásom, meglesz a részvénykönyv lezárás, a számlavezetőtől megkapják az infót, hogy x db papírom van, és 18-án így alá tudom írni a jelenléti ívet; ha meg csütörtökön nincs a birtokomban papír, akkor értelemszerűen nem leszek rajta a listán, így nincs mit aláírnom, és nem tudok bemenni a gyűlésre.
Equitas-tól letéti igazolást kaptam, amin nincs rajta, hogy zárolták a papírokat.
Ez annyiból lesz "vicces", ha vki equitas-os és zároltat, az 10 rókába fog neki fájni, és újabb 10 róka a feloldás... szóval a hirdetményük szerint, ez a közgyűlés 20 róka újabb bukta phyl árfolyamesése nélkül...