Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

http://online.kbcequit…

#370553 Zotya32

http://online.kbcequitas.hu/data/23_kondicios_lista_20110316.pdf

"A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.) részvényesei

részére

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. 2011. április 18-ra összehívott közgyőlésén való

részvételhez szükséges tulajdonosi igazolás kizárólag akkor felel meg a Gazdasági

társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 304. § (3) bekezdésében és a Társaság

Alapszabálya 9.9. pontjában foglaltaknak, ha az igazoláson szerepel, hogy a

részvények a részvénykönyv lezárásának idıpontjáig: 2011. április 14-én 16 óráig

zárolásra kerültek.

A fenti tartalomnak nem megfelelı igazolások a részvényesi minıség igazolására nem

alkalmasak, a közgyőlésen való részvételre nem jogosítanak.

Jelen tájékoztató hirdetmény közzétételével biztosítjuk, hogy a jogszabályoknak

megfelelıen a tulajdonosi igazolás kiállítását követıen a részvénykönyv lezárásáig a

részvények elidegenítésére ne kerüljön sor."

Ez így szép, és jó;de ha benne vagyok a részvénykönyvben akkor mehetek a közgyűlésre, nem? Évek óta benne vagyok, és ha nem adok el csütörtök estig, akkor idén is automatikusan be kell kerülnöm; Szóval nem értem, hogy miért nem jó az, hogy van egy letéti igazolásom, meglesz a részvénykönyv lezárás, a számlavezetőtől megkapják az infót, hogy x db papírom van, és 18-án így alá tudom írni a jelenléti ívet; ha meg csütörtökön nincs a birtokomban papír, akkor értelemszerűen nem leszek rajta a listán, így nincs mit aláírnom, és nem tudok bemenni a gyűlésre.

Equitas-tól letéti igazolást kaptam, amin nincs rajta, hogy zárolták a papírokat.

Ez annyiból lesz "vicces", ha vki equitas-os és zároltat, az 10 rókába fog neki fájni, és újabb 10 róka a feloldás... szóval a hirdetményük szerint, ez a közgyűlés 20 róka újabb bukta phyl árfolyamesése nélkül...

Re: nincs cím

#370297 Zotya32 Előzmény: #370261

Gondolod, hogy az eco tovább fog esni? már mindenhol azt írják, hogy extrémen túladott, irány 60-80 ft.

Az igazán nagy kicseszés lenne, ha most több száz k-s pakkok (300-500) jelennének meg 60 ft-os szinteken. hatalmas csomagokra volt kötés, ha az illető játszani akar megteheti, hisz tudja, hogy senki nem vesz ki egyben milliós darabszámot. 2-3 milliót eloszt 4-6 ft-os sávban, aztán oda az emelkedés reménye.

#370291 mobilizmo Előzmény: #370261

Szerintem ne emlegesd egyéb urat. Úgyis le lettél /lettünk/ keverve emiatt. Az más tészta,hogy minden az ő szájíze szerint alakul..

#370261 Inflexio Előzmény: #370176

Az eco esetében nem láttok ijesztő analógiát az itteni történésekkel? Nem csodálkoznék, ha felszorzás után ismét a 100 alatti tartomány lenne a cél. Egyéb bácsi már öregszik, lustul. Ha valami egyszer bejön neki, nem fárasztja magát új ötleteléssel, megjátssza ugyanazt, ahányszor lehet.

#370260 macika Előzmény: #370259

hát ez érdekes! eddig az volt a szöveg dagival együtt, hogy esésben vétel emelkedésben adás Đ

#370255 Higins79 Előzmény: #370225

óvatosan azért..már hányadik napja emelkedik?

ideje lesz egy öntés..akik bevásároltak 35 körül és alatta az biztos realizálni fog...mondjuk ha kgyra vették akkor nem ...de a Ceva is jön amit lehet halasztani tovább

#370225 Johny King Előzmény: #370186

Azt azért ne felejtsétek el, hogy a 180 napos felett zártunk kb. 2 év után!!!

A golyót már kicsomagolták a dobozból, de a rulettkerék még csak a szervizben van...

A menet még csak most kezdődik, szerintem...

#370195 Higins79 Előzmény: #370176

felszorzás előtt szvsz felnyomják..kiszállt aki ki akart...

de én is úgy vagyok vele mint sly ha kell dobni kell..a haszon számít csak...

#370186 Sly-- Előzmény: #370176

Zotya, eco-val sem tervezek hosszútávra, csak beálltam alsó limitre és nyakonöntöttek, úgy gondoltam több napos limites esés után csak van benne már pár Ft. :D

Lehet, hogy már hétfőn dobom is, ha úgy látom. Phyl-t is bármikor visszaveszem, ha úgy adódik, de pénteken egyelőre a kiszállást tartottam jobb megoldásnak.

Nagy kiszálló még nem volt, tehát akár emelkedhet is még! De elfog jönni az is, mikor szűk lesz az ajtó, 45 Ft fölött jelen körülmények között veszélyesnek látom a helyzetet.

Próbálom a "rendszeresen keveset"-elvet alkalmazni, nem fogok többet éveket várni a csodára.

#370176 Zotya32 Előzmény: #370173

Jenő bá. persze, hogy dobálja mindenki. Már Sly is eladta. és engem is csábított az eco zuhanása... csak sajnos tegnap délután nem nagyon volt időm folyamatosan nézni a történéseket. Pedig 52-54 körül már igen jó vételnek tűnt az eco... Csak ne lenne pár héten belül a felszorzás;

itt meg még talán 1-3 ft benne lehet, aztán jön a megfeleltetés napja, és 4 óra után az öntés -15%-ra, majd másnap újra. Úgyhogy az első közgyűlés hétfőjét 35 ft körüli árfolyammal fogjuk kezdeni, ezt én szinte biztosra veszem. Hogy utána mi lesz, az erősen kérdéses, legalább annyira, mint az eco mostanában.

20-án ceva-per, talán villantanak egy számot, amin mehet tovább a vita. 29-én újra közgyűlés, onnantól kezdve egy bizonytalansággal kevesebb lesz. (új névérték vagy sem)

Utána (vagy addig) kiderülhet a Bremer-akvi sorsa, hogy valós, vagy csak az is egy, a sok "orosz-szerződés" közül.

és aztán (jó eséllyel 1-3 hónapon belül) tőkeemelés vmilyen árfolyamon / vmilyen formában. (vszínű azért, hogy névértéken, vagy minimálisan fölötte, és apporttal)

Nos, ilyen kilátásokkal azért fotex-es emelkedés alapesetben nem várható. (de persze nem zárható ki, csak az eddigiek alapján ennek esélye bőven 10% alatti)

#370173 Keg Jenő Előzmény: #369951

Most jön az ami a fotexnél volt mester, dobálják majd a nagy emelkedés 1 hete után a kisp@csök.

#370113 macika Előzmény: #370111

jól látod! mert a hantázás nem az én stílusom!

ami pedig a shortos illeti azt szépen le leveleztük Szilvikével, csak hogy tud!

ĐĐĐ

Látom, Marslakónál bevág…

#370082 Zotya32

Látom, Marslakónál bevágódtam a 100 ft-os elmélettel :)

Ez elég váratlan lépés lenne, kevesen hinnék el, még napokkal a bét közlemény után is. Azért lehetne "logikus", mert ha 1 vki akar pénzt betolni, akkor 25 ft-on nincs értelme, mert gyorsan 50% körül lenne a részesedése. Max akkor, ha szeretné felvásárolni. De ezt miért tenné? hisz nincs benne semmi érték már. Tehát előbb fel kell tölteni a holdingot újabb cégekkel. Ehhez pénz kell, vagy apport, de ez utóbbi esetben sem lenne szerencsés a 25 ft-os nyomtatás.

Kérdem én, milyen hatással lehet az árfolyamra egy 100 ft-os kp-s emelés, vagy 100 ft-os részvényárral számított apport?

#370078 Zotya32 Előzmény: #369997

gondolod elfogyott a mai 9 millióval az öntésre szánt pakk? szerintem BCs maradék határidői lettek lezárva; az mondjuk kérdéses, hogy még a felszorzás előtt fog fordulni, vagy kivárják az 500-as árfolyamot, és utána még egy kicsit megöntözik 400-ra vagy az alá....