Re: nincs cím
Zotya32 Előzmény: #370173Jenő bá. persze, hogy dobálja mindenki. Már Sly is eladta. és engem is csábított az eco zuhanása... csak sajnos tegnap délután nem nagyon volt időm folyamatosan nézni a történéseket. Pedig 52-54 körül már igen jó vételnek tűnt az eco... Csak ne lenne pár héten belül a felszorzás;
itt meg még talán 1-3 ft benne lehet, aztán jön a megfeleltetés napja, és 4 óra után az öntés -15%-ra, majd másnap újra. Úgyhogy az első közgyűlés hétfőjét 35 ft körüli árfolyammal fogjuk kezdeni, ezt én szinte biztosra veszem. Hogy utána mi lesz, az erősen kérdéses, legalább annyira, mint az eco mostanában.
20-án ceva-per, talán villantanak egy számot, amin mehet tovább a vita. 29-én újra közgyűlés, onnantól kezdve egy bizonytalansággal kevesebb lesz. (új névérték vagy sem)
Utána (vagy addig) kiderülhet a Bremer-akvi sorsa, hogy valós, vagy csak az is egy, a sok "orosz-szerződés" közül.
és aztán (jó eséllyel 1-3 hónapon belül) tőkeemelés vmilyen árfolyamon / vmilyen formában. (vszínű azért, hogy névértéken, vagy minimálisan fölötte, és apporttal)
Nos, ilyen kilátásokkal azért fotex-es emelkedés alapesetben nem várható. (de persze nem zárható ki, csak az eddigiek alapján ennek esélye bőven 10% alatti)