ja:)))))))
hát ez meg milyen lökött reklám már a lovának:)))))
ilyen alapon bármit irhatott volna:)
ja:)))))))
hát ez meg milyen lökött reklám már a lovának:)))))
ilyen alapon bármit irhatott volna:)
Nem azt írja, hogy ez az autó volt az,
hanem,:
A tokiói olimpia győztes magyar focicsapat ajándékautó modellje.
tehát ezt a modellt kapta a csapat....de nem ezt az autót..
ezzel csak egy gond van az auto 1965 oktoberi.....a Tokioi olimpia meg 1964 nyarán volt........
makulátlan,de nem OT-s...
Hihi :)
Én beszélgettem a Corvinuson a múltkor egy Marketinges proffal, és azt mondta, hogy a Suzukit felfuttatták, most már nincs szükségük arra, hogy olcsón eladják a magyaroknak, amikor máshol drágábban is elkapkodják mint a cukrot.. ezért is magasabb alapár.
hát ja....megszűnt a 0% befizetéssel elvihető swift.....
igy visszaesett a suzuki,mert eddig vitte boldog-boldogtalan....
egyébként nekem az új swiften ez a ráncfelvarás sem tetszik....
Itt egy régebbi verzió, de nehogy sajnáljátok azt a 40millát a +21Le-re! :D
http://www.hasznaltauto.hu/auto/lamborghini/murcielago/lamborghini_murcielago_lp640-4653354
Fiúk!!! Kihagyhatatlan ajánlat!!! Gyorsan hívjátok, amíg még megvan, mert hamar elkapkodják :D :D :D
vsz. csak óvatosan:)
inkább húzódj meg egy Suzukival,még rádszállna az APEH:)
eme clubbal meg természetesen megosztásra kerülhet az informácio,mivel lehet ennyit keresni:))
egyébként egyik haverom....igen mának élő tipus,de jó gyerek:))minden évben Thaiföld......Adrián hajóbérlés....csaj is befizetve.....itthon hitel xarásig,néha zsiros kenyér......élte kis világát.....fotók fel WIW,Facebook-persze pózol jobbra-balra.....vagyonvizsgálat nesze....és megmondották neki,hogy a fotók átnézve ezen oldalakon,tehát mélyen nyomtak a latba-ezért roppant furcsa ez a minimálbér itt papirra karcolva.........hiába mondta,hogy ő csak véletlenül keveredett a képre....
teszünk érte :) köszi ;)
Adja Isten, hogy tudj ilyet venni magadnak....!!!
Szánd rá a pénzt, s az 1 : 14 méretet vedd, ne a kisebbet! :-)
na végre vmi épkézláb autó nekem is...
http://babetta.postr.hu/post-005
ekkora arccal nem csodálom.