Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#368425 hAliG Előzmény: #368419

Hihi :)

Én beszélgettem a Corvinuson a múltkor egy Marketinges proffal, és azt mondta, hogy a Suzukit felfuttatták, most már nincs szükségük arra, hogy olcsón eladják a magyaroknak, amikor máshol drágábban is elkapkodják mint a cukrot.. ezért is magasabb alapár.

#368419 Sumér harcos Előzmény: #368405

hát ja....megszűnt a 0% befizetéssel elvihető swift.....

igy visszaesett a suzuki,mert eddig vitte boldog-boldogtalan....

egyébként nekem az új swiften ez a ráncfelvarás sem tetszik....

#367837 Sumér harcos Előzmény: #367835

vsz. csak óvatosan:)

inkább húzódj meg egy Suzukival,még rádszállna az APEH:)

eme clubbal meg természetesen megosztásra kerülhet az informácio,mivel lehet ennyit keresni:))

egyébként egyik haverom....igen mának élő tipus,de jó gyerek:))minden évben Thaiföld......Adrián hajóbérlés....csaj is befizetve.....itthon hitel xarásig,néha zsiros kenyér......élte kis világát.....fotók fel WIW,Facebook-persze pózol jobbra-balra.....vagyonvizsgálat nesze....és megmondották neki,hogy a fotók átnézve ezen oldalakon,tehát mélyen nyomtak a latba-ezért roppant furcsa ez a minimálbér itt papirra karcolva.........hiába mondta,hogy ő csak véletlenül keveredett a képre....

Stohl

#367097 hAliG

"Stohl András bűnös. Két év négy hónap börtönbüntetést kapott, plusz a perköltség megfizetése. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is. "

Remélem adnak neki bent a "rácz" tezsvírek "kiképzést"..

#366886 Sumér harcos Előzmény: #366777

off

14-15 éves Replay,GAS és Devergo cuccaim is vannak még remek állapotban :)csavargós fénykoromból:)

gondolom eredetiek:)

éppen csodálkoztam is rájuk nem régen,hogy ezek már mennyi idősek:)

volt olyan amit már kihiztam,de annyira remek darab,hogy megtartottam emlékbe:)

most nem oly régen a Szerbiai piacokról is özönlött befelé minden márkának a hamisitott változata ...pl.az óriási Szabadkai piacról....