Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Albertirsa

#364675 matgab Előzmény: #364480

Úh, de le vagy maradva!!!

Amúgy rengeteg fidesz szimpatizáns (narancspolós) fiatal sétálgat már a városban

Albertirsa

#364480 Fornit

Ezt is csak most hallottam... (Albertirsa se csapatának himnusza)

Alberirsaaaaaaaaaaa! :-)

Re: nincs cím

#363505 holnor Előzmény: #363495

még nm találkoztam olyannal, aki értené :)

megmondom őszintén, sose szerettem, mert bár lődözte a gólokat a klubjaiban, mégis mindig az volt az érzésem, h a legnagyobb helyzeteket is képes kihagyni. ráadásul fizikálisan is gyenge (volt). az utóbbi időben nm nézek NB1-et, de nm hiszem, h az évek múlásával javult vna bármit is a játéka.

mindenesetre örülnék, ha pénteken kiablhatnánk a nevét. és nm azért, mert szidjuk :)

Re: nincs cím

#363330 Zotya32 Előzmény: #363258

szép, szép. Mondjuk a srác legalább jól is focizik. Még pár év jó játék, és ha eljut a real-ba, akkor vehet egy piros ferkót is. :))

Re: BL sorsolás után

#362247 banyaiz Előzmény: #362242

Pl néztem a Psv Lille elleni meccsét egy darabig, erre a franciák tartalékosan állnak fel, mert a bajnokság fontosabb nekik, ilyet. :)

#362242 banyaiz Előzmény: #362231

Dzsudzsák jó formában van, hová fog menni, remélem Angliába, el tudnám képzelni akár Mu-ba is , középpályáról úgyis sokan kiöregszenek .) EL-t egyébként nem szeretem nézni mert lehet rosszul érzem, de abban nincs annyi pénz és mintha annyira nem pörögnének rá csapatok.

#362219 banyaiz Előzmény: #362207

Jó derbik lesznek.

Nekem az zavaró már kicsit Bl-ben, hogy annyira belterjes lassan minden évben azonos csapatok a legjobbak között. pl most is Chelsea -MU nemrég volt bajnokságban is jtászottak, Bl-ben is elmúlt 2-3 évben volt ilyen párosítás, döntőben is, most volt Inter -Bayer, ami tavalyi döntő is volt.

Nem nagyon emlékszem már BEK-re , de ott mintha nem lett volna ilyen sűrűn.

Ukránokra leszek még kíváncsi mit tudnak kezdeni Barcával.

BL sorsolás után

#362207 Zotya32

Internazionale (olasz, címvédő)-FC Schalke 04 (német)

Chelsea (angol)-Manchester United (angol)

Real Madrid (spanyol)-Tottenham Hotspur (angol)

FC Barcelona (spanyol)-Sahtar Donyeck (ukrán)

Re: Sajtovisszhang

#361965 gentlemanus Előzmény: #359674

Csokigyáros testvérem... Van ebben valami, amit mondasz......

Csak erre tudok én is gondolni, hogy agyilag lehet probléma.....

Tehát egyszerűen már a pálya lépés előtt, fejben elvesztjük a meccset....

De ha ez így van, akkor nem a pályára kellene járni tréningezni a magyar válogatottnak, hanem kutya kötelesség lenne legelőször is agyfejlesztő, önfejlesztő, sikertréningekre beíratni a játékosokat, hogy agyilag olyan szintre tudjanak jutni, hogy már fejben zsebükben legyen a győzelem. Ez is egy tudomány, az önfejlesztés.... meg lehet tanulni...

Csatát sem nyerhetsz háborúban, ha eleve vesztesként mégy a harcba.

Betéve kell ismerni kell az ellenfelet, a csata megnyeréséhez szükséges feltételeket, körülményeket.

Pszichikailag fel kell tudni őrölni az ellenfelet....

Remélem, hogy az mlsz-ben megértik ezt Csányiék, hogy a válogatott játékosoknak agyi tréningre van szükségük.

Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl...... mondta volt Dobó István várkapitány uram az egri vár ostroma előtt a maroknyi várvédőnek...... milyen igaza volt....