Kicsit az elején túlpörögtünk....
Ezt nagyon benézte Király, mondjuk előtte az a felszabadítás is felesleges volt sztem :(
A holland edző gondolhatta: "Mivan? Gólt rúgtunk? Télleg'?" :))
Megnéztem a kétesélyes odds (1x) 2,21-et fizet.
Akiknek van pénz az online számláján még nem késő...
no gyerekek, bebiztosítottam a mai magyar pontszerzést!
Fogadtam a holland győzelemre! (Viva la faktor!)
kíváncsi vok, mire leszünk képesek este. várom már, 3 hónapja nm vtam meccsen :)
Úh, de le vagy maradva!!!
Amúgy rengeteg fidesz szimpatizáns (narancspolós) fiatal sétálgat már a városban
Ezt is csak most hallottam... (Albertirsa se csapatának himnusza)
Alberirsaaaaaaaaaaa! :-)
még nm találkoztam olyannal, aki értené :)
megmondom őszintén, sose szerettem, mert bár lődözte a gólokat a klubjaiban, mégis mindig az volt az érzésem, h a legnagyobb helyzeteket is képes kihagyni. ráadásul fizikálisan is gyenge (volt). az utóbbi időben nm nézek NB1-et, de nm hiszem, h az évek múlásával javult vna bármit is a játéka.
mindenesetre örülnék, ha pénteken kiablhatnánk a nevét. és nm azért, mert szidjuk :)
Tényleg nem értem, hogy Egervári miért nem Feczesint vagy Stiebert, esetleg Némethet hívja be a hollandok elleni meccsre?
Mit akar a már öreg, lassú és technikailag is erősen kifogásolható Tökölitől??
szép, szép. Mondjuk a srác legalább jól is focizik. Még pár év jó játék, és ha eljut a real-ba, akkor vehet egy piros ferkót is. :))
0-1 jó éjt
sport1 Valencia-Sevilla nagyon jó meccs
ha nem lesz ott, akkor ez nehezen magyarázható klubérdek... bár Robben esetében a BM egyszerűen elintézi... nem engedi el... hol tartunk? amikor nem a nemzeti válogatott az első... :(