Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: hk

#361279 Donoo Előzmény: #361272

"A legrosszabb forgatókönyv zajlik Japánban az orosz atomfőnök szerint

A fukusimai atomerőműben zajló események egyelőre a legrosszabb forgatókönyv szerint zajlanak az orosz atomenergia-ügynökség vezetője szerint. Az orosz szakember attól is tart, hogy az események káros hatással lesznek az orosz atomerőmű-építési üzletekre. A Roszatom orosz állami atomvállalat Indiában, Bulgáriában, Venezuelában és Törökországban is dolgozik új atomerőműveken - írja a BBC."

Re: nincs cím

#361236 Lovax Előzmény: #361219

Maskent nezve a dolgot az 1270-es tamaszt kostolgatja egyre kisebb pattanasokkal, mert szoritja le az oras 50-es mozgo atlag.

Azert ha felfele atviszi a 1280-at, en is inkabb longba allok. Ha ujra megerinti a 1270-et, akkor detto. :)

szerk: most latom 15 percesen a 200SMA is lefele nyomja. Ha kipattan alola, lenduletet kaphat felfele.

#361108 Ibiza Előzmény: #361106

a saját órádat sem illek nézegetni...

csak elárulom a trükköm én a partner óráján pillogok az időre..

#361106 RemegoKez Előzmény: #361074

igen, meg ugyanakkor praktikus is, arról nem beszélve, hogy hülyén néz ki egy üzleti tárgyaláson az mobilt nézegetni....

de mindettől függetlenül kb. azóta nincs karórám mióta van mobilom és még van egy pár ilyen ember... :-)

#361067 pruntyoke Előzmény: #361061

a lufit szvsz addig fújják ameddig csak lehet..minél nagyobbat szóljon ha durran..azt, hogy a FED lenne mögötte már nem vagyok annyira biztos..szerintem a FED csak egy bábú..inkább a láthatatlan pénz nagyhatalom..

#361061 matgab Előzmény: #361032

Hát az egyértelmű, hogy lufifújás van.

Két eset lehet, vagy hiperinfláció és összeomlás, vagy úgy, mint 1929-ben hirtelen visszavonják a likviditást és minden adósnak megmondják a bankok (vagy a központi bankok), hogy na most nem refinanszírozzuk az adósságotokat, hanem fizessétek ki a hitelt -és akkor megint csak összeomlás lesz...

Viszont ki a franc tudja megmondani, hogy meddig tart a lufifújás? Az aki diktál- a FED.

És ha mi földi halandók elkezdenénk shortolni, akkor ott veszítjük el a vagyonunkat, hogy túlhúzzák, vagy longban, amikor esik, vagy hiperinflál.

Nem túl derűs kilátások.

#361032 ikszf Előzmény: #361027

Egyszer voltam úgy, hogy vasárnap este tudtam meg, hogy aznap volt óraállítás.

Fél órát utaztam a Hervisbe, hogy még odaérjek az aznap befejeződő akcióra.

Beterveztem, hogy még lesz több, mint 1 órám cipőt nézni, aztán kitessékeltek 10 perc után :D