Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#361007 szotyi Előzmény: #360965

nem tehetik meg!

Te mondtad, h mondja valaki, én mondtam, de nem hiszek benne...

#361005 ikszf Előzmény: #360923

Tényleg tudják a profik is, de nyomják a longot. Végül is ez a trend.

Az a durva, amikor az ember olvassa a pf-en a hazai alapkezelők havi véleményét a piacról, és már ott is kerek perec leírják: "Allianz: ameddig a Fed kamatemelés nem téma, nyugodtak lehetünk."

Egyébként a régi tulipánhagyma őrületben is tisztában kellett, hogy legyenek az emberek azzal, hogy egy virághagyma nem ér több ház árát. Nem is azért vették. Hanem mert el tudják adni még többért. Hiába lufi vagy nem lufi a mostani piac, attól még sokat mehet.

#360965 Lovax Előzmény: #360951

a piacok akkor fognak elkezdeni esni, amikor a FED elkezd shortolni. Mondja valaki hogy nem tehetik meg :P

Én maradok shortban! Tud…

Én maradok shortban! Tudom, hogy alapszabály a megérzéseket mellőzni, de ebben a piacban már nem látok jobb ötletet!

#360958 banyaiz Előzmény: #360951

Ez egyértelmű , hogy ezt kell mondani.

2008 nyarán Bernanke azt mondta, hogy nem lesz komoly gond kezelhető lesz a jelzáloghitel téma. :) Ősszel össze is szakadt a piac.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy veszélyes vizeken vannak ezzel, de ez az egyetlen út azzal egyetértek, csak, hogy mi a vége? :)

#360957 BudFox Előzmény: #360953

Ezért fizetik a Börnit...és tuti hogy neki is van felettese...csak az már hétpecsétes titok.

#360955 hosszhuszár Előzmény: #360946

illetve volt, csak összeszedték.....

minden esett, olaj, indexek, arany...

mondom, hogy pánik eladások voltak....

#360953 banyaiz Előzmény: #360945

Végülis ez csak statisztikai kérdés, mi van a kalapban ami alapján az inflát kiszámolják. :)

Csak így mi értelme van az egésznek, mondjuk inkább azt leszarjuk az inflációt öntjük a pénzt, mert az közelebb állna a valósághoz, na mindegy. Egy biztos Berni megdolgozik a fizetéséért, ha pedig még nyugodtan is tud aludni, hogy ebből mi lesz évtizedes távlatban akkor kötélből vannak az idegei. :)

#360951 hosszhuszár Előzmény: #360940

Te írod a jelentéseket, Én pedig diktálom, az, hogy mi van valójában, meg senkit ne érdekeljen.... kb így, de a piacok megnyugtatására ezt kell tenni....szerintem is.

Ha most a fed rosszul kommunikált volna, lavinát indít el, aminek senki nem örült volna, kivéve a poziban levőket, de ebben az esetben ezen túl kell látni, szerintem...

#360948 big-ebuy Előzmény: #360937

ja még 1,bele is írtam a globális motor szar(fogyasztás,kereskedelem ctr..),éppen ezért a pénzpiacon tankolják be a buktát a pénzintézetek,EZ A LUFI LÉNYEGE..MIKOR KEZD HELYREÁLLNI A REÁL GAZDASÁG MAJD AKKOR KEZD ESEDEZNI A PIAC,SZVSZ

#360946 Kissherceg Előzmény: #360939

azért annyira nagy esés nem volt japánon kívül, tehát nem olyan drámai. Pár 100mrd dollár kivonás pedig ekkora esést jelenthet. Eladásokkal csak rádolgoztak a "jó szerencsére" sztm

#360945 BudFox Előzmény: #360940

Az olyan lehet mint mikor itthon is hazudnak hogy 5 -6 % az infláció....

mert közbe mindenki sejti hogy 12 - 15- 20 % os is bőven meglehet...

jól álcázzák ezt az egész infláció témát.

#360944 Kissherceg Előzmény: #360937

bazzeg, te írod a bankokat, hogy mekkora a baj, írom, hogy milliárdokat osztanak ki annyi a pénz, erre meg leszarod :D:D

akkor nem értem.

#360941 BudFox Előzmény: #360936

Meglehet....Viszont ezért is félnek annyira hogy Kína áttérne a dollárról Euróra...volt valami ilyen cikk... USA rögtön be is parázott rendesen... akkor tuti összeomlottak volna.

#360940 banyaiz Előzmény: #360932

Látom Fed jelezte, hogy nyomda megy tovább, ez máris lenyugtatta őket.

Mesterien mozgatják a szálakat a Fednél, és hallgatnak is rájuk a piacok.

Meddig lehet illetve meddig kell fenntartani azt a pénzpumpát és alacsony kamatokat ez a kérdés.

Mondjuk amit inflációról beszélnek az számomra a világ csodája, de már elég régóta. Hogyan létezik az, hogy egy olyan országban ahol ekkora pénznyomda van, közben nyersanyagok , élelmiszerek drágulnak, az infláció mindig alacsony, és a Fed által elvárt szinten belül van. Ez nekem rejtély, de biztos megvan az oka. :)

#360939 hosszhuszár Előzmény: #360935

NEm tudom elképzelni, hogy biztosítóknak, ennyit kell hazavinni....

simán pánik eladások voltak, amit pánik vételek követnek, szerintem...