Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#359735 Tombolatom Előzmény: #359733

What a dip:)

Szépen berántották. Ez már látható volt pre-market, hogy ez nem -70-es nap lesz. Minden csúnyán vörös volt. Én eladtam elég sok call-t az olaj ellen ma is. Eladtam pár put-ot a RIG és BP ellen.

Technikai kereskedés nem nagyon érdekel, de ha ma 3. alkalomra sikerül 1300 SP alatt zárnia akkor lehet vége van a csatornázásnak és itt a korrekció.

@ Hathor nem szunt me'g…

#359718 Lovax

@ Hathor

nem szunt me'g meg az az SP futi ford fejvall szerintem, varjuk meg a nyitast, innen meg siman mehet fel. 1311 erosebb ellenallas volt, lehet hogy csak lenduletet gyujt az attoresehez.

Ejszaka vertek le nulla forgalommal, az nem mindig iranyado.

Persze azert ha kiveszi a napi aljat, akkor mehet tovabb le :)

14:30 USD Trade Bal…

#359691 Fornit

14:30 USD Trade Balance -46.3B -41.4B -40.6B

14:30 USD Unemployment Claims 397K 375K 368K

Pirosak.

Halló! A dollárnak lőttek? Nem lesz ebből világvége?

#359601 kosami

Az amerikai dollár fantasztikus története végéhez érkezett, nem lesz többé monopolhelyzetet élvező kulcsvaluta, hamarosan további húsz százalékkal fog gyengülni. Ez nem horrorforgatókönyv, hanem elkerülhetetlen realitás - mondta a hvg.hu-nak a kaliforniai Berkeley Egyetem professzora, az egyik legtekintélyesebb devizatudós-szakember, akinek nemrégiben jelent meg a dollár hanyatlásáról szóló műve.

http://hvg.hu/velemeny.interju/20110310_hallo_dollar_euro_juan

Re: gh

#359491 blackmarket Előzmény: #359486

mintha minden megallt volna, index-ek is, meg fx piac is keresi az iranyt

valahogy font mar ritkul a levego, de lefele meg tartjak.......hmmm.

valamerre hamarosan indulni kell mindket platformnak szvsz!

Re: df

#359418 ikszf Előzmény: #359416

nincs, de én is felnőttem egy négytagú családban 1 fürdőszobával :) Erősíti a családon belüli kooperációt :)) Sztem akkor is luxus. Ha minden kötél szakad, akkor legyen két mosdókagyló / vagy dupla mosdó és külön wc.

#359414 ikszf Előzmény: #359298

köszi, pöpec :) Tudnám, hogy usákoknak mi a tökért kell minden házban 2 vagy 2.5 fürdőszoba egy 2 szobás házban? :)

#359303 BudFox Előzmény: #359298

nem semmi...én kis cégek közül a KSP -t szoktam figyelni..kis hajózási cég, plusz uszályok, folyami hajózás, toló hajók...

4 dollárról már feljött 6,5 dollárra. nem is rossz..

#359298 Tombolatom Előzmény: #359215

http://www.mlslistings.com/

De inkább helyileg kell ingatlanost találni mert az USA-ban ravaszok és ez a mls lista elvileg csak ügynököknek elérhető, hogy ne tudják kikerülni őket az emberek.

Vagy van ez is ahol ingatlanost kikerülve próbálják eladni, de itt meg neked kell ellenőrizni, hogy az adott helyen ér e annyit a ház. Kint elég jól bevannak lőve az árak és egy subdivízióban hasonló árak lesznek....persze most a bankoktól a legjobb a vétel vagy short sale legyen.

http://www.forsalebyowner.com/

FSTR ma 40%-os esés. Ennyi 40%-os mozgást fel le egy napon belül rég nem láttam.