Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: Minden idők legmagasabb költségvetési hiánya Amerikában

#359872 Koffein Előzmény: #359871

Ez egyhamar nem fog lenullázódni, sajnos csak nőni fog.

olaj -2,5%... azt hittem…

#359752 Donoo

olaj -2,5%... azt hittem az jóóó :) de ezeknek semmi sem jóóó :D Most lehet az a baj, hogy csökken az olaj ára :)

Re: nincs cím

#359751 Hathor Előzmény: #359718

Hopp, ma nem néztem ide be, látom nem akartál offolni válaszként a képemre.

Ahogy írtam a hati topikban, igen adat letörte azt a szépen alakuló fordított fej vállat, 2pont volt céláramból csak hátra, de mint mondtam Daxban is benne volt a mai emelkedő háromszög. Ilyen amikor adat, hír keresztbe rakja a rövid napi chartot.

Viszont a hosszabb szűkülés most leszúrt S&P futiban:

http://postimage.org/image/1bysiargk/

Re: nincs cím

#359735 Tombolatom Előzmény: #359733

What a dip:)

Szépen berántották. Ez már látható volt pre-market, hogy ez nem -70-es nap lesz. Minden csúnyán vörös volt. Én eladtam elég sok call-t az olaj ellen ma is. Eladtam pár put-ot a RIG és BP ellen.

Technikai kereskedés nem nagyon érdekel, de ha ma 3. alkalomra sikerül 1300 SP alatt zárnia akkor lehet vége van a csatornázásnak és itt a korrekció.

@ Hathor nem szunt me'g…

#359718 Lovax

@ Hathor

nem szunt me'g meg az az SP futi ford fejvall szerintem, varjuk meg a nyitast, innen meg siman mehet fel. 1311 erosebb ellenallas volt, lehet hogy csak lenduletet gyujt az attoresehez.

Ejszaka vertek le nulla forgalommal, az nem mindig iranyado.

Persze azert ha kiveszi a napi aljat, akkor mehet tovabb le :)

14:30 USD Trade Bal…

#359691 Fornit

14:30 USD Trade Balance -46.3B -41.4B -40.6B

14:30 USD Unemployment Claims 397K 375K 368K

Pirosak.

Halló! A dollárnak lőttek? Nem lesz ebből világvége?

#359601 kosami

Az amerikai dollár fantasztikus története végéhez érkezett, nem lesz többé monopolhelyzetet élvező kulcsvaluta, hamarosan további húsz százalékkal fog gyengülni. Ez nem horrorforgatókönyv, hanem elkerülhetetlen realitás - mondta a hvg.hu-nak a kaliforniai Berkeley Egyetem professzora, az egyik legtekintélyesebb devizatudós-szakember, akinek nemrégiben jelent meg a dollár hanyatlásáról szóló műve.

http://hvg.hu/velemeny.interju/20110310_hallo_dollar_euro_juan