Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#358305 ikszf Előzmény: #358287

Az ellenzéki erők kijelentették, hogy semmilyen külföldi beavatkozást nem akarnak. Elég erősek most már az ellenzéki erők is, nem? (katonaság egy része csatlakozott)

Ezek után nem tudom, hogy miért akarnak a nyugati erők mindenáron "segíteni"? Bűzlik a dolog. Úgy látszik jobban szeretnék, ha egy teljesen általuk kontrollált erő kerülne hatalomra, és nem tetszik nekik ez a önállósodni vágyó polgárháborúsdi.

Egyébként nem lehet véletlen, hogy múlt héten a kanóc teteje éppen a hetes 61,8-as fibo, amit most sikeresen átvitt a crude is.

#358292 hosszhuszár Előzmény: #358263

Egyet se bánkódjon kartárs...

Remélem még egy darabig nem jön el az a bizonyos péntek...))

Nem adtam el, tartom.., főleg, hogy a 100 már támasz...

Köszi az eddigi segítséget, és az elkövetkezőket is előre...))

#358287 Bakiba Előzmény: #358280

QE3 mint új program, a líbiai "demokratikus" Usa bevonulás. Szép baleset lenne, lassan minden elnöknek kell egy ország ahol védheti a demokráciát:))

#358279 BudFox Előzmény: #358272

Gondolom a későbbi fennakadások miatt is aggódnak. idő kell a feldolgozáshoz..vagy ha apadnak a készletek, akkor nem tudják olyan gyorsan pótolni az olajbázis raktárakban....ha minden körülmény egyszerre játszik, akkor gondok is előfordulhatnak az ellátásban..

ezért fél mindenki, a spekulánsok is erre játszanak...

ezért emelkedik pillanatok alatt az olajár szerintem.

de az opec is nagy franc lehet....bezsebelik a magasabb árakat...mindig lesz aki megveszi.

#358272 Amatoregy Előzmény: #358268

egyébként valaki világítson már fel.

Tele vannak a tengerek és óceánok teli tankerekkel, amit teli van olajjal. Most meg valaki a világ napi termelésének 2 %-át adja és zavarog ezért áll a balhé?

Az opec (meg a többiek) röhögnek és extra profitot zsebelnek be.

#358263 Bakiba Előzmény: #357436

No ebből a teszt megvolt, a shortos stop meg már történelem. Innentől a 100 elég erős támasz, ha csak ki nem tör a világbéke:)

Ha csak nem történik ma valami csoda akkor ezt benéztem ezt a pénteket, na de van minden héten tehát lehet még próba azért:)

#357504 hosszhuszár Előzmény: #357488

Szeretnék hírekkel is megzabolázni a karámból kiszabadult, szilaj csikót...vajon sikerül e...

Szerintem nem...

#357440 Rossing01 Előzmény: #357436

Köszi. Én is hasonlóképpen gondolom (remélem:), poziból), Brent már - -ban, ezüst duplacsúcs.

#357436 Bakiba Előzmény: #357425

Hali

Ez így dupla tetős hírpánik vétel, gyors profit eladás is lehet, ha a múltkori csúcs fölé zár, akkor csúnya shortra. Jelenleg ilyen zárással nyitott lehet egy esésre de a 100 vissza teszt az első cél, onnan meg .........:)