Mit tippeltek az energia árakra, érdemes lenne beleülni a nyári uborka saláta szezonra egy nyersanyag alapba?
Mit tippeltek az energia árakra, érdemes lenne beleülni a nyári uborka saláta szezonra egy nyersanyag alapba?
Hö-hö...
Mi van itt?????
Kösz főnök.
Hogy nyomatékosabb legyen, kiírták a sok nullát...))
Brentről nem csinálsz egy elemzést?
Köszi.
http://www.cnbc.com/id/33550165?slide=1 legnagyobb tartalékok.
Az már nincs is messze....
106...
TA mit mond itten?
Vagy most már szabad az az út?
idáig úgy olvasgattam, 110-ig sima, 100 felett....
120-nál majd felvilágosítalak, de akkor meg már minek...
Az ellenzéki erők kijelentették, hogy semmilyen külföldi beavatkozást nem akarnak. Elég erősek most már az ellenzéki erők is, nem? (katonaság egy része csatlakozott)
Ezek után nem tudom, hogy miért akarnak a nyugati erők mindenáron "segíteni"? Bűzlik a dolog. Úgy látszik jobban szeretnék, ha egy teljesen általuk kontrollált erő kerülne hatalomra, és nem tetszik nekik ez a önállósodni vágyó polgárháborúsdi.
Egyébként nem lehet véletlen, hogy múlt héten a kanóc teteje éppen a hetes 61,8-as fibo, amit most sikeresen átvitt a crude is.
Egyet se bánkódjon kartárs...
Remélem még egy darabig nem jön el az a bizonyos péntek...))
Nem adtam el, tartom.., főleg, hogy a 100 már támasz...
Köszi az eddigi segítséget, és az elkövetkezőket is előre...))
QE3 mint új program, a líbiai "demokratikus" Usa bevonulás. Szép baleset lenne, lassan minden elnöknek kell egy ország ahol védheti a demokráciát:))
Sztem kár keresni a magyarázatot, lenne pár :)
1. Meg akarnak dönteni pár rezsimet az olajárra hivatkozva.
2. Erővel átment az ath és a válság lokális mélypontja közötti terület 61,8-as fibo-ján.
Gondolom a későbbi fennakadások miatt is aggódnak. idő kell a feldolgozáshoz..vagy ha apadnak a készletek, akkor nem tudják olyan gyorsan pótolni az olajbázis raktárakban....ha minden körülmény egyszerre játszik, akkor gondok is előfordulhatnak az ellátásban..
ezért fél mindenki, a spekulánsok is erre játszanak...
ezért emelkedik pillanatok alatt az olajár szerintem.
de az opec is nagy franc lehet....bezsebelik a magasabb árakat...mindig lesz aki megveszi.
egyébként valaki világítson már fel.
Tele vannak a tengerek és óceánok teli tankerekkel, amit teli van olajjal. Most meg valaki a világ napi termelésének 2 %-át adja és zavarog ezért áll a balhé?
Az opec (meg a többiek) röhögnek és extra profitot zsebelnek be.
sose bánd. A 108 majdnem megvolt. Igaz a másik olajban.
Bolond világ van.. :D
No ebből a teszt megvolt, a shortos stop meg már történelem. Innentől a 100 elég erős támasz, ha csak ki nem tör a világbéke:)
Ha csak nem történik ma valami csoda akkor ezt benéztem ezt a pénteket, na de van minden héten tehát lehet még próba azért:)
Minden ami az olaj árfolyamokkal kapcsolatos egy link alatt:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1094&Itemid=1100
(1440-es felbontáson a tuti)
végre helyesen cselekedtél..
a 200 dollárt én kivárom....
és ez nem vicc!
na ma bevásároltam. Vettem kettő üres (korábban benzinkútnál lévő tartály) a 260-as gázolajnak.
Meg vettem kettő tankernyi olajat. Elvégre 200 dollár lesz az olaj én meg 100-ért vettem...
:))
Veled inkább nem beszélgetek...))
maradok magamnál...:DD