Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#358186 banyaiz Előzmény: #358164

vsz kb annyi a történet, hogy ez a sok pénzöntés elérte a célját nagyjából, eszközár infláció, stabilizálni a piacokat, beindítani a növekedést ezek kb megvoltak. Most már "csak" azt kell levezényelni, hogy lehet nagyobb megrázkódtatás nélkül elzárni a pénzcsapokat, és kitalálni azt, hogy a gazdaság megáll e már a saját lábán. Következő 1 év programja gondolom ez lesz. Ez részvény/kötvény árfolyamok szempontjából egy izgalmas témának néz ki. Azzal egyetértek veled meg fogják venni őket, csak éppen mikor milyen árfolyamon. :)

Hol lesz a piac amikor ezt elkezdi árazni, mert nyilván előre fogja ezt is, mostani szinten, 1400, 1500-as sp, netán Ath? Ember nem tudja, de a fölött a tegnapi ECB kamatemelés lebegtetés fölött nagyon könnyen átlépett a piac.

#358164 Tombolatom Előzmény: #358157

:) Szerintem a 9% nagyon lassan fog 8-7 lenni. Az ingatlan piacból esett ki sok ember és nem ma fog életre kellni. De pl a termelési számok 1997 óta nem kreált ennyi munkát.

Érdekes volt, hogy sok mexikói költözött haza a válságban. Ilyen gyorsan még sose adtam el kocsit...barátnémnak volt egy 2002-es Jeep Grand Cherokee. 330 ezer km-el:) Jött a kis mexikói és csak a motort indítottuk be, nem is vezette, de már vette elő és 600 ezer Ft-ért az övé volt 5 perc alatt. Mondta, hogy viszi át Mehikóba. Szegény Jeep biztos drog futár lett:)

Eldönthetné már a piac mit akar mert nem tudom az opciókat adni-venni amíg nem tudom ma viszik e tőlem a BP-t meg FCX-et.

#358153 Tombolatom Előzmény: #358142

Szerintem nem. Írja is, ha növekedés van és bizalom abban, hogy az USA tudja fizetni az adóságát (és elég nagy baj lenne, ha nem tudná) akkor megveszik...most az, hogy 2-5% lesz e az amerikai kamat 1-3 éven belül szerintem eddig se volt kérdéses. Annyiért meg veszik majd:)

192 ezer munkát kreáltak. Egyenlőre nem örülnek neki, de a tegnapi 200-as nap után a mai vegetálás normálisabb lenne mint megint +100.

Short szag van kéne rá d…

#357890 lyonell

Short szag van kéne rá dobni nem egy kis sörtinkét,csatlakozom.

#357873 Amatoregy Előzmény: #357870

persze, :D

olaj egekben, arany egekben, ezüst egekben, eurusd most lódult meg + még a tőzsde is fel megy....

#357767 Waszeitung Előzmény: #357766

Hogy csapkodjam meg érte Ben apó csupasz fejét strandpapuccsal :D

Ezeket felragasztották a plafonra...

végre megjavították a he…

#357766 Donoo

végre megjavították a helikoptert :D

Re: kl

#357760 Tombolatom Előzmény: #357755

Most kivételesen én is:) De úgy látom, hogy vissza kell vennem mert, ha 15 percig nem esik le a csatorna tetejéről....akkor lehet nem is fog vagy max amikor már vissza vettem:) Nem szeretek futuresban ülni. Na még egy pont és viszem az 50 dolláromat 12208-on.

SLD 1 YM MAR11 Futures 12218 USD ECBOT 15:47:30 2.01 null

#357759 Waszeitung Előzmény: #357755

Elégedetten hátradőlnek mert 8 órás kemény gombnyomkodást elvégeztek egy óra alatt :D 7 óra pihenés jön most..

#357755 Atticus Előzmény: #357749

Ők sem gondolták, hogy ilyen jól sikerül a nyitás és a maradék 6órában mi lesz? Kis sp shortot nyitottam napon belülre.

#357700 Atticus Előzmény: #357657

Rózsaszín adatok jöttek, így kész a terep a tömésre. Khadafi közben csatát vesztett, Izrael meg kóstolgatja a szomszédokat.