Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#354249 Láma Előzmény: #353645

Érdekesen fog alakulni a csillagos alkatrészellátás. Márkaképviseletnél nem vehetsz alkatrészt a saját autódhoz! Egyszerűen nem fognak kiszolgálni. Csak szerződött szervizeket, javítókat fognak kiszolgálni, nekik viszont megtiltják a beépítés nélküli továbbértékesítést. Szép? Ha kell egy olyan alkatrész, amiből nincs utángyártott, (nagyon sok ilyen van) mehetsz a szervízbe javíttatni. Most hallottam erről pénteken. Állítólag már folyamatban az új rendszer felállítása. Kíváncsi leszek hogyan hat ez majd a használt mercik árszintjére?

#354244 Koffein Előzmény: #354236

Ha a vállalkozásnak a tőzsdei kereskedésen kívül nincs egyéb tevékenysége, akkor mennyire éri meg? Mert ugyebár egy vállalkozásnak vannak alap költségei...

#354236 Ricsi Előzmény: #354214

Lehetőség van, és csak úgy éri meg. A cég nem fizet osztalékadót, hanem ez is egy bevétel a sok közül, és beállítja a könyvelésébe. Aztán vagy adózik, vagy nem...

#354221 Amatoregy Előzmény: #353583

Keress egy márkát.

Forgalmazz gyári és gyári beszállítói valamint utángyártott alkatrészeket.

legyél képben és legyen webáruházad.

Legyél olcsóbb a márkaszervizek árainál 30-50 %-al.

Pl valami ilyesmi.

http://bolt.skodaradius.hu/

És mindent tudjál az adott márkákról..

Re: Turi ügyben

#354218 hosszhuszár Előzmény: #354217

Rokonok meg azt hitték, szegény norbi, ezzel az üzlettel befuccsolt, mert nagyon nem megy neki....

Akkor ezzel norbi csak jól járt.....

#354217 _pda_ Előzmény: #354216

franchise

kialakítod az üzletet az ő aktuális dizájnjuk szerint, meg feltöltöd áruval a listájukból

tarthatsz mást is, ami az imázsba belefér, tehát bio cuccokat, stb...

pacal kilőve :)

#354216 hosszhuszár Előzmény: #354188

Sziasztok, szia.

Rokonnak, vele szemben, a hév mögött van kis közértje, azt mondja, nem megy az a norbis cucc, ahogy ő látja.

Azt nem a norbi nyitotta?

#354214 pepe01 Előzmény: #354209

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy vállalkozás keretében (egyéni vállalkozó,Bt max KFT) van e lehetőség (illetve megéri e) tőzsdézni?

#354209 zeeh_ Előzmény: #354186

Sajnos a hazai szabályozás Gyurcsány, Bajnai után Orbánék alatt sem abba az irányba halad, hogy beengednék a külföldi fogadóirodákat. Mindenáron védik és továbbra is védenék ezt a nyomorult Szerencsejáték Zrt-t, ami leragadt már hosszú évek óta a kaparós sorsjegyeknél és az 5-ös lottónál.

Lásd a Magyar Szerencsejáték Szövetség roppant életszerű javaslatait:

http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-411425

"Az MSZSZ szakértői szerint a szabályozásra két lehetőség van. Az egyik alternatíva, hogy egy nemzetközi szolgáltató - úgynevezett affiliate - szerződést köt egy hazai partnercéggel. Így a belföldi játékosok által generált bevétel után affiliate - azaz 70-80 - százalékot - fizet a hazai partnercégnek, amely ezután fizet közvetlenül adót, engedélyezési és ellenőrzési díjat a helyi adóhatóságnak."

70-80%-ot, akkor miért nem mindjárt 100%-ot??? :DDD

#354208 zeeh_ Előzmény: #354159

A Határ úti metrónál már nem annyira, mint régen és a mellette évő 2 pékség sem pörög annyira, mint régen. Kb. 2 hete hallottam az eladó beszélgetését, miközben álltam a sorban, hogy nem fogy annyi, mint fél vagy 1 évvel ezelőtt. Nincs az embereknek pénze. Ez meglátszik a Fornettinél is, mert míg 1 évvel ezelőtt tele volt a pult tömve mindenféle péksüteménnyel, addig most elég szellős és a pogácsákat leszámítva mindenből csak pár darab van kint mutatóban.

#354200 Koffein Előzmény: #354190

A Lipóti pékség is csak extra forgalmas helyeken megy. Nyílt egy a kosztolányin, hát nem sokan mennek be, de az Alee-ban folyamatosan vannak, mint ahogy a mellette lévő csarnokban is. A Gellért téri megálló (7es busz) mellett is van egy Lipóti ott sem pörög annyira a megfigyelésem alapján, habár fene sem tudja...

Valaki tudja, hogy kb. mennyi lehet a Lipóti franchise joga?

#354193 _pda_ Előzmény: #354190

jóízű-állagú-minőségű terméket kell gyártani, akkor megy a bolt

arra szívesen áldoz mindenki, csak a sok ruppótlan úgy gondolja, h minden szart el lehet adni

ahol mi vásárolunk kenyeret a kisboltban, mert azt csak ott vesszük, 3 pékség is beszállít

a 3-ból egy az elmegy, egy a kellemes, egy az elsőosztályú

mindíg elkapkodják a kenyereiket

érdekes, h manapság is lehet normális kenyeret gyártani, ami még 2 nap után is jóízűen fogyasztható

a cimkéjükön azt írják, h hagyományos technológiával készült

ennyi

#354192 Hathor Előzmény: #354183

nem egeszen. Van egy 13millios atlagos lakas, ami vevö szerint ennyiert ment a valsag elott, de o nem enged az arbol nem akarja elkotyavetyelni. Rendben. Annak a lakasnak mai piaci erteke 10mft. Kereslet kinalat alapjan. Te mennyiert venned meg ezt? En ennek a 10mftos ar 70%aert. Miert? El kell adnom a piacon ahol vevo nincs. Nem szabad beragadnom, igy a jelenlegi 10mftos keresleti ar alatt kell adni. Mondjuk 9.5mft, szamolj ugyved, illetek, kockazat, lekotott penz, ido, munka hirdetes. Alkuban lehet 9mft lesz az eladasi aram. Akkor 7-9mftig mi a sok? Mindegy. Hany eve arulod az uzletet? En nem foglalkozom azzal mennyit keres a kozvetito az altalam kinalt ingatlanon. Amennyiben eladja amennyit en kerek, felölem 100%ot is kereshet. Nagyobb jutalek nagyobb motivacio a dolgozonak, ha o el vele, hajra! Mondtam, hogy cegem 3%ert dolgozik

#354190 Zabás Előzmény: #354188

Dolgozunk a Lipót pékségnek, vettek pár hűtőt a cégtől. Biatorbágyi pékségben folyamatosan jöttek a vevők és vitték a pékárút, délre már nem volt semmi!

#354188 _pda_ Előzmény: #354181

nem messze tőled nyílt egy, tesztelheted :D

Kistarcsán a hévmegállóval szemben, volt ott dolgom a nyitás elött, kikérdeztem a tulaj kicsit

#354186 Ozzy_ Előzmény: #354176

5% körül adnak, ha egyáltalán hajlandóak megegyezni veled/bérlőddel.

Ma már nem nagyon adnak ki új terminálokat, esetleg a régieket cserélik, ha te jobbat tudsz, mint a régi értékesítőjük, de ez viszonylag kizárt.

Nemrég futottam velük én is egy kört.

Arra jó, hogy a rezsid fedezd vele, mert heti 300eFt forgalom alatt nem engednek üzemelni, ha meg már ez a forgalom megvan akkor az kb fedi egy normál üzlethelyiség rezsijét.

Én arra várok végre szerencsejáték terén is felzárkózzunk Európához és akkor valamelyik kinti fogadóirodával kell leszerződni, nem a szerencsejáték rt-vel.

Angoloknál minden faluban van fogadóiroda. Élőben fogadhatsz minden eseményre, lóverseny megy élőben a monitoron közben megteheted tétjeidet stb. Ég és föld a szrt-hez képest.

#354183 Ibiza Előzmény: #354154

"30%ot levonom a piaci árból az a kb reális piaci ár, de nekem még az alatt kell vennem 30%kal a haszon miatt,"

az nem kevés..ezt nevezik félár alattnak...

oc 13%ot akart ingatlanomon keresni.. mondtam nekik talán a jutalékon kellene faragni és úgy pozícionálni a piacra..

piaci áron a hüje is tud venni...

#354182 Sumér harcos Előzmény: #354180

igazán nincs mit:)

koksztól bokszig:)

igen ,általában kombinácioban a postával,kocsmákkal,italboltokkal,internet kávézókkal,videotékákkal és újságosokkal kevernek ezek a szerencsejátékosok ......

a nagyszámok törvénye alapján valóban előnyt kovácsol a kiskerrel szemben..

#354181 Ibiza Előzmény: #354161

eladni a sok baleknak a frencsájz rendszert..az buli.. oszt adják el 700ért a kenyered..meg a sok vackot