Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#354180 Ibiza Előzmény: #354178

köszi... :) látom sok mindent próbáltál már..nem én akarom..egy bérlőm...meglátjuk...újsággal eygütt akarja..

én a nagykert gondolom jónak.. nagy cash-flowt kell elérni.. mind egy mivel..

sztem a kiskerrel bezárja magát az ember..vesz magának egy mókuskerekes kalitkát..

Re: nincs cím

#354178 Sumér harcos Előzmény: #354176

nudli.....

olyan nevetséges %-ot adnak,hogy nagyon,iszonyatos mennyiségű szelvényt kellene eladni....

esetleg vmi nagyon-nagyon forgalmas pesti helyen...........

2005-ben honapokon keresztül szorakoztam velük levélben ,személyesen......

nem tartják be az élni és élni hagyni szabályt.....sőt úgy is fogalmaznak általában,hogy vmilyen üzlethelyiségben végzett tevékenység mellé ajánlják,kiegészitő tevékenységként.....

ki tudja? lottózó mekkor…

#354176 Ibiza

ki tudja? lottózó mekkora üzlet..?

Re: Turi ügyben

#354172 Hathor Előzmény: #354159

Esznek az emberek még ilyen műanyag sütiket?

Azt hittem már feldobta a bakkancsát a fornetti :)

#354167 Ozzy_ Előzmény: #354143

Győrben tudok ilyenre helyet. 4 szobás panzióval nagy kerthelyiséggel tökéletesen kialakított, de nem berendezett konyhával irányáron 35 milla.

#354154 Hathor Előzmény: #354153

Vállalkozom én már az ingatlanforgalmazással, de teljesen halott a piac most, baromi mélyponton van az értékesítés..

Árak fent vannak még, vevők meg már 30%kal olcsóbban vásárolnak, azt veszik meg, ami esett annyit minimum, a drága nem kell senkinek sem..

Mi sem tudunk piaci ár alatt venni, mert a 30%ot levonom a piaci árból az a kb reális piaci ár, de nekem még az alatt kell vennem 30%kal a haszon miatt, és az olcsóbb eladási áram miatt.

Erre az átmeneti időszakra gondoltam a tőzsdét, vagy kiegészítőként, de retkes buxon nem lehet keresni mostanában.

Így gondolkodom tovább, mert a tétlenség zavar.

#354153 Koffein Előzmény: #354143

Ha ennyire akarsz valami vállalkozást, akkor miért nem valami franchiseban gondolkodsz?

Amúgy Én is figyelem a piacot, hogy hol lenne valami rés, ahova be lehetne törni, mert valami vállalkozást akarok létrehozni. De bármit is gondolok ki, mindig arra jutok, hogy telített a piac. :S

#354150 Zabás Előzmény: #354143

van itt egy raktár:

http://maps.google.hu/maps?q=pom%C3%A1z&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=hu&tab=wl

fateromnak felajánlották, hogy vásárolhat innen szépséghibás érték csökkent termékeket /áruházakból visszajött hibás termékek/, kaptunk egy listát, el is kezdtünk szemezgetni, nagyon tutinak tűnt, mikor leakartuk adni a rendelést akkor mondta a fószer, hogy mindent egybe kell megvenni kb 200 milla lett volna 15 évvel ezelőtt :( Így ugrott az üzlet, pedig tuti lehetett volna 70-60% olcsóbban mosógép, plazma tv mindenféle háztartási gép.

Persze voltak közte selejtek is kb a 40% eladhatatlan volt, de donornak kiváló lett volna, de nem volt 200 millája faternak és raktározni sem tudtuk volna :((

#354145 Zabás Előzmény: #354140

solar cuccokat itt:

http://www.wagnersolar.hu/

klímát itt:

www.klima.hu

vagy itt:

www.columbus-klima.hu

mi LG klimákat egy kis kínaitól vettük a Nagytétényi úti raktárból 205-al olcsóbban, mint a legnagyobb % a colombusnál.

Szauna céget tudok Ürömön ők a beszállítók, szereltem nekik klímát.

Medence? Nagyon szezonális, a tavalyi év nagyon szar volt :((

Klímát sem éri már meg se forgalmazni, sem pedig felszerelni, nem fizetik meg :(((

#354143 Hathor Előzmény: #354140

Gondoltam már olyanra is, hogy reggeliző bárt csinálni.. tea, kávé, tej, friss péksüti, meleg kenyér, szendvics, corn falkes, gyümölcsök, joghurtok leül, fogyaszt..

ugyanez folytatva délben ebédelő, mint régen voltak az önkiszólgáló éttermek, majd laza hideg vacsik..

Ausztriában vannak ilyenek a benzinkutaknál, van egy ilyen nagy hálózat, nem jut eszembe a neve most.

#354140 Hathor Előzmény: #354138

ezt elhiszem.

kinti forrásokat kell felkutatni.

Vaterán vettem lego dolgokat, megint csak gyerekeknek. A srác fél áron adta akkor.

Mondom hogyan tudod ennyiért adni, azt mondja hollaniából hozza, de hogy honnan azt nem mondja el.

Egyszer beülök a kocsiba és bejárom egy hónapig európát, és csak nyitott szemmel fogok kutakodni, honnan mit lehetne behozni, forgalmazni.

Energia iparban is van pénz. Egyik is merősöm solar paneleket árul, medencét, klímát, szaunát, és megy neki nagyon.

Ki kell találni a tutit :)

Van itt egy egy ötlet.

#354138 BudFox Előzmény: #354132

én megmondjam mi még a tuti biznisz ?

külföldről behozott, használt, vagy raktáron maradt lapos tévék, erősítők.

úgy viszik int a cukrot..de a forrást felkutatni én nem tudom..

Itt van egy srác aki csinálja...minden 100.000 Ft nála , biztos igy könnyebb számolni.

270.000 -es házimozi erősítő

indukciós sütő

lapos tévék , stb..

mindig más van nála...

de mint a cukrot úgy veszik.

#354135 Zabás Előzmény: #354134

sok oldalt ők üzemeltetnek, Tengerszem u 104 én tőlük veszem az elektronikai cuccokat.

#354132 Hathor Előzmény: #354106

Na feldobtam a témát, csináljunk egy nagy turi hálózatot.

Cserélgetjük egymás boltjában az árukészletet és akkor pörög a kínálat ,-)

Viccet félretéve, én tróger cuccokat nem árulnék, és főleg gyermek bizora gondoltam.

Van még gondolatom internetes kereskedelem, műszaki cikk.

Árgépen van pár cég, aki egy árlisat alapján beszezési ár+ 1-2000Ft körül kínál mindenféle műszaki cikket, vagy akármit, de készleten nincs, ha megrendeled megveszi a forrástól és eladja neked. Én gondoltam laptop, kamera, fényképezők, objektívek, tv, hifi, meg hasonló finomságok. Erre jó lenne egy forrás.. kéne egy cég, akinek nagykerében van készlet, arra egy árlisat, arra rádobni 1-2ezret, és viszonteladni.

Vaterán adtunk el drágábban használt gyermek játékokat, mint amennyiért vettük a boltban újonnan.

Vannak lehetőségek, csak keresni kell.

Vettem egy bringát a gyereknek 2ezerért egy ruhavásáron, de volt egyéb dolog is 8ért eladtam Vaterán, mert a gyereknek nem jött be a bringa annyira.

Utána vettem egyet a másik vásáron, mert 3ezerért nem volt szívem otthagyni egy újszerű bringát, szintén 9ezer körül eladtam. Rollert vettünk újat 3ezerért, 4500ért eladtuk használtan..

A gyermek használtruha mellé, használt játék, gyermekjárművekre is gondoltam.

A párszor használt cipőket is cukorként vesznek.. oviba lerugni tökéletes.

Téli gyermek csizma vétel gore tex 2ezer, eladás 5ezer. stb.

Hm?? :)