HAllottam már erről a szórásról...
Karosszériánál nem szeretik, mert szétveri a kasztnit...
Persze a felnit gondolom nem....
HAllottam már erről a szórásról...
Karosszériánál nem szeretik, mert szétveri a kasztnit...
Persze a felnit gondolom nem....
"Szemcseszórás alkalmával acélszemcsével szórjuk a felületet, ezáltal sokkal hatásosabban, termelékenyebben lehet egységnyi idő alatt elvégezni a munkát. A vas és fémszerkezetek felület elõkészítése történik a nagyméretû szemcseszóró kabinban acélszemcsével. Az eljárás során SA 2,5 minõségû felület érhetõ el, amire jó minõségû porfesték bevonat készíthetõ. "
te is ezt linkelted...
A homok nagyon sima és nehezebben tapad rá...
Uhh, az jó lesz?
Miért nem homokkal?
Nem szinterezteted?
Mert a szinterező előtte homokolja....
köszi,
most fogják acélsörétekkel (sörért....) fémtisztára szórni....
Kívül, belül, 3000ft.(eleje, hátulja)
Ha a peremek közötti részt is akarod, akkor 3500ft...
http://www.porfesto.hu/index.php?module=static&target=view&show=araink
15"-ig
Csak az eleje , kívül-belül , gumi között is
2500ft 3000ft 3500ft
3000
pont hogy nem szeretnék disztárcsát.
Ezért akarok festeni.
Vagy hagyom a fenébe és disztárcs lesz (ami leesik, ellopják, eltörik a füle stb...)
hát, szerintem egy fél napos mutatvány, de nem lenne annyi, ha nagy kompresszorom volna.....
sajna csak kicsi van....
Azért sem túl jó a szinter, mert ahogy fölteszed a dísztárcsát, esetleg megsérül, akkor és alá tud menni a sós hólé, táblákban fog lejönni a felniről..
de megkérdezem....
Szerintem üveggyöngyel sokáig tart. (Addig megisszuk az összes üdítőt az utcából.... )
:DD
Azt hittem rá lehet kérdezni anélkül is, hogy elvinném..
:D
Nézegetem a nyárigumikat és feltűnően egy árban van minden.. +/- 1000 Ft azonos gumik esetén.
Ilyen nem nagyon szokott lenni..
Az nincs, de itt nézz körül:
http://www.guminetszerviz.hu/gumi_talalatok.html
Felnivel mi lesz?
Kérdezzem a szinterezőt?
Vagy, hozd el, és tisztísd megy üveggyönggyel, utána meg lefested.
15-ös kerék szerintem még belefér a kabinba...
Ettől olcsóbbal nem tudok...))
erre én a helyedben egy fillért nem költenék:)
Más.
"A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének (MGE) adatai szerint 4653 járművet (személy- és teherautót) értékesítettek Magyarországon. Ennél valamivel kevesebb autót helyeztek forgalomba itthon, több mint 500 személyautót külföldre vittek, vagy még nem kapott hazai rendszámot. 2011. feburár 1-jéig 270 nagyhaszon-gépjárművet adtak el a kereskedők. Érdekesség, hogy januárban több BMW X5-öst (16 darabot), X6-ost (10) és Audi Q7-est (12) adtak el, mint Suzuki Swiftet (9) és háromszor annyi Porsche Panamerát vettek, mint Renault Twingót, négyszer annyi Cayenne-t, mint Ford Ka-t. A vásárlók többsége cég volt januárban is." (hvg.hu, kiemelés tőlem)
Azért ez nem semmi, hogy több X5-ös adtak el, mint swiftet! Jól látszik, hogy a hitelebuborék kidurranása az alsó lakossági szegmenst nyírta ki teljesen, ott szinte nullára zsugorodott a korábban hitelekkel túlturbózott kereslet, a lassú fellendülés elsősorban a cégek vételeinek köszönhető, és az alsó közép szegmensben van jelen.
Sziasztok,
vettem 4 acélfelnit télire. A képen szépen nézett ki, viszont a disztárcsák helyéln rozsdássodik illetve belső oldala is az.
A felniket 3700 Ft-ért vettem. Nézegettem, hogy a homokfújás és festés felninként 2500-2500 FT. Az összesen 8750 Ft. 10 illetve 12 ezer FT-ért már újat is vehettem volna.
Szeretném újra fújatni, mert disztárcsát (pedig lehet, hogy az lesz belőle) nem akartam télen rátenni.
Tudtok valami jó helyet ahol eltávolítják a régi festéket és újra festik valami baráti áron.
(A nejem autóján ezüst acél felni van, ami ráadásul lakozott is...)
Nem tudom hogy csinálta sajna nem voltam ott, mert megitattam volna vele.
Hát, érdekesen locsolták le, a sárvédőket kigyaták...
Úgy értem, nem csak löttyintett egyet, hanem külön az ajtót, és géptetőt öntötte le.....