Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: Turi ügyben

#354135 Zabás Előzmény: #354134

sok oldalt ők üzemeltetnek, Tengerszem u 104 én tőlük veszem az elektronikai cuccokat.

#354132 Hathor Előzmény: #354106

Na feldobtam a témát, csináljunk egy nagy turi hálózatot.

Cserélgetjük egymás boltjában az árukészletet és akkor pörög a kínálat ,-)

Viccet félretéve, én tróger cuccokat nem árulnék, és főleg gyermek bizora gondoltam.

Van még gondolatom internetes kereskedelem, műszaki cikk.

Árgépen van pár cég, aki egy árlisat alapján beszezési ár+ 1-2000Ft körül kínál mindenféle műszaki cikket, vagy akármit, de készleten nincs, ha megrendeled megveszi a forrástól és eladja neked. Én gondoltam laptop, kamera, fényképezők, objektívek, tv, hifi, meg hasonló finomságok. Erre jó lenne egy forrás.. kéne egy cég, akinek nagykerében van készlet, arra egy árlisat, arra rádobni 1-2ezret, és viszonteladni.

Vaterán adtunk el drágábban használt gyermek játékokat, mint amennyiért vettük a boltban újonnan.

Vannak lehetőségek, csak keresni kell.

Vettem egy bringát a gyereknek 2ezerért egy ruhavásáron, de volt egyéb dolog is 8ért eladtam Vaterán, mert a gyereknek nem jött be a bringa annyira.

Utána vettem egyet a másik vásáron, mert 3ezerért nem volt szívem otthagyni egy újszerű bringát, szintén 9ezer körül eladtam. Rollert vettünk újat 3ezerért, 4500ért eladtuk használtan..

A gyermek használtruha mellé, használt játék, gyermekjárművekre is gondoltam.

A párszor használt cipőket is cukorként vesznek.. oviba lerugni tökéletes.

Téli gyermek csizma vétel gore tex 2ezer, eladás 5ezer. stb.

Hm?? :)

Re: nincs cím

#354082 Koffein Előzmény: #354079

Sajnos vannak ilyen sofőrök, akik felengednek ilyen embereket a járművekre, de ahogy láttam javul a helyzet pl amivel Én járok munkába (49es villamos), ha egy igénytelen hajléktalan (mert ugyebár köztük is van normális) fel akar szállni már letessékeli, vagy fel sem engedi a vezető. A 9, 11es buszon is tapasztaltam ilyet, hogy az oda nem illő embereket leszállította a sofőr.

Habár, ahoyg észrevettem már nagyon eltávolodtunk a topik címétől :)

#354079 hosszhuszár Előzmény: #354075

A gyerekeim élménye, valóban színes volt, olyan pirosas.....

Sajnos, hogy megtörténnek ilyen esetek...

#354071 hosszhuszár Előzmény: #354070

Sziasztok.

Arról nem is beszélve, hogy milyen "fazonokkal" találkozol a bkv járművein....

Több éve egyszer próbálkoztam, busszal elmenni, a bnv-ről, a garai-ig, barátommal.

Amikor odaértünk a buszmegállóba, mondtam neki, inkább menjünk gyalog......és nem azért mert nem szeretem az embereket, de akkor olyanok álltak a megállóban, hogy nem szívesen utaztam volna velük...inkább gyalogolok....

Kb 1 hónapja a gyerekeim jöttek haza moziból, társasággal....bkv-val.

Riadtan telefonáltak, hogy menjek értük az örsre, mert előttük esett le a lépcsőn egy részeg ember, tiszta vér, és ők már nem mernek tovább bkv-ni haza felé......

csak a BKV-hoz szólnék …

#354070 Ricsi

csak a BKV-hoz szólnék

Akármerre jártam, 1 jeggyel lehet 1 órát utazni. Vagy nagyobb városokban amíg ki nem jössz a metróból, addig. A logika is azt mondja, te nem tehetsz róla, hogy a busz nem visz el háztól-házig, te azt akarod utazni, és miért kerülne többe, ha 5 járművel mész. Az még neked okoz kényelmetlenséget. Ha bárhová eljutnék 1 Eur-ért (mert általában annyi a jegy), akkor lehet, hogy értelmetlen az autó.

Amíg pesten laktunk a XVIII. ker-ben, elmentünk gyerekekkel az állatkertbe. Tőlünk az 3 jármű, nem is sok. Kellett volna vennem 30 jegyet. Azokra a számokra nem emlékszem, nézzük a maiakat.

30 jegy az 10 rugó kb. Ennyiből tudok venni 30 liter benzint. Abból kb 10* jártam volna meg az utat, de 5* biztosan. Szóval hagyjuk ezt a BKV témát szerintem, mert ez csak az anyagiak, arról nem is beszéltünk, BKV-val legalább másfél óra egy irány, autóval meg max 30 perc. Tehát összességében 5* olyan drágán és kb 3* olyan lassan mehettem volna tömegközlekedéssel.

#353967 Hathor Előzmény: #353918

Ok. köszi. majd szívesen meghallgatom a beszámolót.

Örülök, ha első körben működik Nektek!

#353959 joepappa Előzmény: #353956

ja értem:) persze a bevételből. elsején nyitottunk tizedikén kellett fizeni az első bérleti díjat meg a második árubeszerzést és erre nem kellett az üzlet rendelkezésre bocsájtani újabb készpénzt a működéshez, hanem az üzletben keletkezett bevételből származó pénzet használtuk erre.

#353956 hosszhuszár Előzmény: #353953

Aha, köszi, mos tmár értem.....:))

Majd egyszer belejövök talán én is...))

szerk

konkrétan erre gondoltam....

és az üzlet bérleti díját már bevételből fedeztük

#353953 joepappa Előzmény: #353944

haszonkulcsról beszéltm ami alatt az áru árrést értettem, az üzlet két alkalmazottal bérleti díjjal és rezsivel egy havi fix összegbe kerül, minnél nagyobb a forgalom annál nagyobb az elábé bevétel különbözet amiből finanaszírozzuk a működést, és megfeleő bevétel szinten eredményt termel.

#353948 joepappa Előzmény: #353939

én nem értek a ruhához, a beszerzésbe nem is folyok bele, én csak a pénzügyi osztály vagyok, hogy milyen osztály fingom sincs.

#353939 Sumér harcos Előzmény: #353935

na igy ok.....mert azt hittem nyers bála.....úgy rohadt drágáltam volna:)

igy nincs rossz áron,a válogatott beszerzési forrásod.....gondolom extra-1-2 osztály vegyesen lehet....

#353935 joepappa Előzmény: #353928

nem a nagyker válogatja kategorizálja mi mibe kerül ebből tudunk mi választani meiket hozzuk el és azt mérik le. sajnos nincs külföldi kontakt de így is jó haszonkulcsal tud működni.