Rosszak lettek a 14.30-as adatok :(
USD Retail Sales m/m 0.3% 0.5% 0.6%
USD Core Retail Sales m/m 0.3% 0.6% 0.5%
Rosszak lettek a 14.30-as adatok :(
USD Retail Sales m/m 0.3% 0.5% 0.6%
USD Core Retail Sales m/m 0.3% 0.6% 0.5%
törik itt minden lefele..kiálltam könyvből... lejjebb raktam a visszavételt.
200 napos is most törik
kinnt valami nagyon nem stimmel,lehetne ma egy olyan izgi beleadós nap,dax shortom van,meg bux,de nyitottam traderen is párat,sp-ére stb...,aranyra
szerintem olvashatatlan a forint chart, ezért felesleges találgatni.
szépen bikul a ft, ebből felfele lenne a logikus ezért vagy az lesz vagy lefele vagy oldalazás
uff
vihar előtti csend. használjuk ezt az időt a mentális felkészülésre.
ezt a rohadt tinglitanglit..20perce nem volt hati kötés
így még szegény brókercégek se keresnek
Nem ismerem a fogalmat sem.. Hiszek abban hogy olyan történelmi jelentőségű időszakban vagyunk, mint annak idején a felvilágosodás előtt. Ki szerint normális az hogy olyanok irányítanak akiről köztudott hogy lop? Pont az alulírott ideológiák uralkodnak mostanság a fejekben: "ők is lopnak, de legalább nem annyit" Ez a műveltnek tartott réteg manapság divatos válasza erre a világra. Persze érthető, hisz annyi időt és energiát sem tudnak elkülöníteni, ami a jó döntések alapja.. Föltette már valaki a kérdést, hogy hogy létezhet párhuzamosan az, hogy elméletileg egyre jobban élünk, csúcs a telefonunk a tévénk, időnk meg nulla, ezáltal a gondolkodás szabadsága is..
sok lesz az... :) erős indíttatást érzek pakk szórásra, de feljebb jobb volna :)
jah...mennyünk át ezzel a témával a Mo. topikba, mert Henci bemérgesedik :-)
ON
Ricther eléggéé borús, a tegnapi 35.000 -es célár miatt gondolom...most minden Richter emelkedést azonnal beadnak, lenyomják az árat...
hát ha igy lesz akkor megzuhanunk
a fordított fej-váll történelmi aljnál alkalmazható, és mivel nem ott vagyunk ez csak egy annak látszó tárgy..
"de legalább nem lopják szét az országot.." Ez is egy nézőpont, de engem nem nyugtat meg.. Mellesleg OV alig tudta visszatartani a vigyorgását a megválasztása után.. látszott az arcán, hogy nem annak örül, hogy egy üres kasszából majd kilavírozhatja az országot, hanem a pénzcsapokat maguk felé tudják majd fordítani. Ismerek fidesz közeli vállalkozókat. Választások előtt már leosztották a fél országot.. A nagy tőkével egy módon lehet szembeszállni, ami a Deák Ferenc ideji passzív ellenálláshoz hasonlít legjobban.. a tőkések mindaddig tudnak munkálkodni amíg nem róluk beszél a nép: ezért adnak a szánkba néha fidesz-csontot, néha mszp-csontot.. hogy érezzük, hogy mi választunk velős cupákot magunknak.
Richter harmadszorra tesztelheti a 39200-as szintet, egyre nagyobb az esély , hogy letöri.
"legalább nem lopják szét az országot.."
így van..már ez is valami..
de ha rendbe teszik országot majd visszajönnek zsizsikek..
egyetlen kormány volt aki csökkentette az adósságot.. 30%ról ment le infláció 6.6ra és plusz pénz volt a kasszában...
senkit nem érdekelt.. beigértek komik 50% béremelést eg. ügyben..(gyes és nyugdíjemelést..)
ami nettóban már csak 34volt majd bejött a 25% áfa a gázra..és bérbefagyasztás 8évre...
bocs az offért azt hittem M.O topik..
http://kepfeltoltes.hu/view/110215/hati-k_www.kepfeltoltes.hu_.gif
Ott a fordított fej-váll lehetősége a jobb alsó sarokban.)) bux-ban mondjuk ez nincs meg.....
én beálltam visszavenni 23.051 -re...kis pakk.. meglátjuk.
van egy olyan érzésem hogy lenyugszik mindenki,és felemegyünk 23.600-23-800 -ra majd.
Na ja...kinek mi a zsánere...
mondjuk mondták hogy ők sem istenek, és hogy sok mindent biztos hogy lehetne jobban csinálni..de legalább nem lopják szét az országot..
mindegy...
Richter nekiállt esni...MOL , OTP még úgy ahogy tartja magát...viszont forgalom az NULLA.