Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#352324 LESLIE Előzmény: #352320

Rosszak lettek a 14.30-as adatok :(

USD Retail Sales m/m 0.3% 0.5% 0.6%

USD Core Retail Sales m/m 0.3% 0.6% 0.5%

Re: gd

#352323 BudFox Előzmény: #352246

törik itt minden lefele..kiálltam könyvből... lejjebb raktam a visszavételt.

200 napos is most törik

Mi történt, hogy hirtele…

#352320 zeeh_

Mi történt, hogy hirtelen elkezdték adni?

kinnt valami nagyon nem …

#352318 lyonell

kinnt valami nagyon nem stimmel,lehetne ma egy olyan izgi beleadós nap,dax shortom van,meg bux,de nyitottam traderen is párat,sp-ére stb...,aranyra

#352273 szotyi Előzmény: #352271

szépen bikul a ft, ebből felfele lenne a logikus ezért vagy az lesz vagy lefele vagy oldalazás

uff

ezt a rohadt tinglitangl…

#352270 szotyi

ezt a rohadt tinglitanglit..20perce nem volt hati kötés

így még szegény brókercégek se keresnek

#352248 Atticus Előzmény: #352243

Nem ismerem a fogalmat sem.. Hiszek abban hogy olyan történelmi jelentőségű időszakban vagyunk, mint annak idején a felvilágosodás előtt. Ki szerint normális az hogy olyanok irányítanak akiről köztudott hogy lop? Pont az alulírott ideológiák uralkodnak mostanság a fejekben: "ők is lopnak, de legalább nem annyit" Ez a műveltnek tartott réteg manapság divatos válasza erre a világra. Persze érthető, hisz annyi időt és energiát sem tudnak elkülöníteni, ami a jó döntések alapja.. Föltette már valaki a kérdést, hogy hogy létezhet párhuzamosan az, hogy elméletileg egyre jobban élünk, csúcs a telefonunk a tévénk, időnk meg nulla, ezáltal a gondolkodás szabadsága is..

#352245 BudFox Előzmény: #352230

jah...mennyünk át ezzel a témával a Mo. topikba, mert Henci bemérgesedik :-)

ON

Ricther eléggéé borús, a tegnapi 35.000 -es célár miatt gondolom...most minden Richter emelkedést azonnal beadnak, lenyomják az árat...

hát ha igy lesz akkor megzuhanunk

#352241 Atticus Előzmény: #352227

a fordított fej-váll történelmi aljnál alkalmazható, és mivel nem ott vagyunk ez csak egy annak látszó tárgy..

#352239 Atticus Előzmény: #352221

"de legalább nem lopják szét az országot.." Ez is egy nézőpont, de engem nem nyugtat meg.. Mellesleg OV alig tudta visszatartani a vigyorgását a megválasztása után.. látszott az arcán, hogy nem annak örül, hogy egy üres kasszából majd kilavírozhatja az országot, hanem a pénzcsapokat maguk felé tudják majd fordítani. Ismerek fidesz közeli vállalkozókat. Választások előtt már leosztották a fél országot.. A nagy tőkével egy módon lehet szembeszállni, ami a Deák Ferenc ideji passzív ellenálláshoz hasonlít legjobban.. a tőkések mindaddig tudnak munkálkodni amíg nem róluk beszél a nép: ezért adnak a szánkba néha fidesz-csontot, néha mszp-csontot.. hogy érezzük, hogy mi választunk velős cupákot magunknak.

kinnt nem nagyon megy az…

#352235 lyonell

kinnt nem nagyon megy az 1330 átvitele sp-é indexben,.

#352232 pepe01 Előzmény: #352226

Richter harmadszorra tesztelheti a 39200-as szintet, egyre nagyobb az esély , hogy letöri.

#352230 Ibiza Előzmény: #352221

"legalább nem lopják szét az országot.."

így van..már ez is valami..

de ha rendbe teszik országot majd visszajönnek zsizsikek..

egyetlen kormány volt aki csökkentette az adósságot.. 30%ról ment le infláció 6.6ra és plusz pénz volt a kasszában...

senkit nem érdekelt.. beigértek komik 50% béremelést eg. ügyben..(gyes és nyugdíjemelést..)

ami nettóban már csak 34volt majd bejött a 25% áfa a gázra..és bérbefagyasztás 8évre...

bocs az offért azt hittem M.O topik..

#352226 BudFox Előzmény: #352214

én beálltam visszavenni 23.051 -re...kis pakk.. meglátjuk.

van egy olyan érzésem hogy lenyugszik mindenki,és felemegyünk 23.600-23-800 -ra majd.

#352221 BudFox Előzmény: #352206

Na ja...kinek mi a zsánere...

mondjuk mondták hogy ők sem istenek, és hogy sok mindent biztos hogy lehetne jobban csinálni..de legalább nem lopják szét az országot..

mindegy...

Richter nekiállt esni...MOL , OTP még úgy ahogy tartja magát...viszont forgalom az NULLA.