tegnapi shortokon még ülök,egyenlőre Bud.
Ha a fidesz és az mszp mögött van egy nagy tőkés réteg, aki mindenféleképp diktál, akkor számít az hogy ki van kormányon? divide et impera. míg mi éjjel nappal azon filózunk, hogy narancs vagy vörös, észre sem vesszük, hogy nem ezek az uralkodó színek. ezek csak azért lettek most megválasztva, mert fehérebb a közelmúltjuk, mint az mszp-nek. Így könnyebb lenyeletni a dolgokat a néppel, és nem azon kell nap mint nap agyalni, hogy hogy védje meg a katonaság és a rendőrség a "lúdtolvaj" kormányt a lázadóktól.
rosszul kommunikál fidesz..ha kommunikál akkor populista és demagóg felhangja van....tárgyszerűen higgadtan kellene.. meg kell mondani most melyik szakasz van mi fog történni..nem látszanak a célok.. a zsizsik persze húzza vissza ahogy csak tudja.sajtón mindenen keresztül..
tudhatnák..előzőleg is így volt.
Mert mit is csinálnak jobban? Nagyobb arccal lopnak? De mindegy ez itt off. Meg az itt kialakult hangulatot ne rontsa el a politika.
Ha jól csinálják akkor emelkedés. Vagy esés, és a világ nem értette meg őket milyen jót akartak. Több verzió nem jut eszembe. :)
Én Fideszes vagyok...és szerintem is jól csinálják a dolgokat...persze a befektetők más szemmel nézik...
Akkor márc. 15. én borítás ? :D
addig meg korrekció. :-)
remélem a nemzeti múzeum lépcsőjéről. KT tágulhatna
Persze mert húzta az időt márc 15-ig fog majd nagyot mondani, aztán ha nem akkor majd máskor.
Igen, de az volt egész hónapban, hogyha nem mond semmi meghatározót, akkor leminősítés egyre valószínűbb, és a nagybefektetők is akkor kezdik szórni..
Na végülis nem mondott semmi újat, és még nem is szórja senki...áh..ember legyen a talpán aki ezeken a nagybefektetőkön kiigazodik. :P
Valószínűleg azért, mert megint nem mondott semmit. Vagy akkora lúzerek, hogy fogalmuk sincs, mit kéne tenni, ez rossz hír. Vagy akkora a kaki, hogy még mindíg nem merik felvállalni a lapátolását, ez megint rossz hír. Igazából nem tudom mi lenne a jó hír, de ha lenne, már előjött volna vele Napóleonunk. Kérdés, adnak-e még egy hónapot a pénzemberek? És akkor mivel fog előjönni? Autópályadíjjal, stb? Vicc.
nemtudom..mindegyik elemzés felfele korrekciót vár..de a tegnapi Orbán beszédről mondták hogy az vízválasztó..utána lesz itt olyan földindulás hogy csak na....hát nem lett..most akkor mi van ?
reggel teljesült még egy pakkom 23.140 körül... fene tudja..lehet hogy zárom kis haszonnal, azaz veszek longot...és várom a C hullámot...gyatra bux.
Richter is befeküdt a defibrillátor alá.... forgalmunk is elég gyatra...
egészen. ekg...
a nyugat csúcsait döntögeti.. mi nem tudunk feljebb menni.. de esni sem.. nagy elmozdulás jön sztem..befeszültünk mint tektonikus lemez
Hati milyen szépen mozog ma :D