Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

tegnapi shortokon még ül…

#352214 lyonell

tegnapi shortokon még ülök,egyenlőre Bud.

Re: gd

#352213 Atticus Előzmény: #352206

Ha a fidesz és az mszp mögött van egy nagy tőkés réteg, aki mindenféleképp diktál, akkor számít az hogy ki van kormányon? divide et impera. míg mi éjjel nappal azon filózunk, hogy narancs vagy vörös, észre sem vesszük, hogy nem ezek az uralkodó színek. ezek csak azért lettek most megválasztva, mert fehérebb a közelmúltjuk, mint az mszp-nek. Így könnyebb lenyeletni a dolgokat a néppel, és nem azon kell nap mint nap agyalni, hogy hogy védje meg a katonaság és a rendőrség a "lúdtolvaj" kormányt a lázadóktól.

#352206 Ibiza Előzmény: #352195

rosszul kommunikál fidesz..ha kommunikál akkor populista és demagóg felhangja van....tárgyszerűen higgadtan kellene.. meg kell mondani most melyik szakasz van mi fog történni..nem látszanak a célok.. a zsizsik persze húzza vissza ahogy csak tudja.sajtón mindenen keresztül..

tudhatnák..előzőleg is így volt.

#352205 Benjoe Előzmény: #352195

Mert mit is csinálnak jobban? Nagyobb arccal lopnak? De mindegy ez itt off. Meg az itt kialakult hangulatot ne rontsa el a politika.

#352201 banyaiz Előzmény: #352195

Ha jól csinálják akkor emelkedés. Vagy esés, és a világ nem értette meg őket milyen jót akartak. Több verzió nem jut eszembe. :)

#352195 BudFox Előzmény: #352190

Én Fideszes vagyok...és szerintem is jól csinálják a dolgokat...persze a befektetők más szemmel nézik...

Akkor márc. 15. én borítás ? :D

addig meg korrekció. :-)

#352190 banyaiz Előzmény: #352187

Persze mert húzta az időt márc 15-ig fog majd nagyot mondani, aztán ha nem akkor majd máskor.

#352187 BudFox Előzmény: #352185

Igen, de az volt egész hónapban, hogyha nem mond semmi meghatározót, akkor leminősítés egyre valószínűbb, és a nagybefektetők is akkor kezdik szórni..

Na végülis nem mondott semmi újat, és még nem is szórja senki...áh..ember legyen a talpán aki ezeken a nagybefektetőkön kiigazodik. :P

#352185 Benjoe Előzmény: #352164

Valószínűleg azért, mert megint nem mondott semmit. Vagy akkora lúzerek, hogy fogalmuk sincs, mit kéne tenni, ez rossz hír. Vagy akkora a kaki, hogy még mindíg nem merik felvállalni a lapátolását, ez megint rossz hír. Igazából nem tudom mi lenne a jó hír, de ha lenne, már előjött volna vele Napóleonunk. Kérdés, adnak-e még egy hónapot a pénzemberek? És akkor mivel fog előjönni? Autópályadíjjal, stb? Vicc.

#352164 BudFox Előzmény: #352130

nemtudom..mindegyik elemzés felfele korrekciót vár..de a tegnapi Orbán beszédről mondták hogy az vízválasztó..utána lesz itt olyan földindulás hogy csak na....hát nem lett..most akkor mi van ?

#352130 BudFox Előzmény: #352103

reggel teljesült még egy pakkom 23.140 körül... fene tudja..lehet hogy zárom kis haszonnal, azaz veszek longot...és várom a C hullámot...gyatra bux.

a nyugat csúcsait döntög…

#352099 Ibiza

a nyugat csúcsait döntögeti.. mi nem tudunk feljebb menni.. de esni sem.. nagy elmozdulás jön sztem..befeszültünk mint tektonikus lemez

Re: nincs cím

#352056 Ibiza Előzmény: #351916

érdekes..csodásak és delphiek a görbéid...mutatják a jövőt.. de a poziba lépésed katasztrófa...talán a konklúzió nem helyes....