Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#346457 Amatoregy Előzmény: #346453

Eszem ágában sincs. Sőt nagyon tisztellek.

Ezzel meg munkába akartam járni ha kész lesz.

Gazdaságos:

- nincs fagyálló, nincs hűtő

- nincs rajta nagy nyomású szivattyú

- nincs benne turbó

- nincs benne részecskeszűrő

- nincs benne porlasztó csúcs

- üzemanyag minősgére nem érzékeny

ja meg boxermotoros mint a BMW vagy a subaru.

Meg egyébként is 110-el akartam járni.

:DDD

#346456 Waszeitung Előzmény: #346454

Ha tényleg nagy késztetést érzel iránta akkor van egy használaton kívüli 485/250 típusom :D

#346453 hosszhuszár Előzmény: #346444

:))

Ne gúnyolódjál...:))

Ezt már szeretem!

Nagy öröm ám, mikor valami a Te kezed munkájától lesz szinte olyan, mint az új.....próbáld csak ki...

Én a helyedben egy jobb állapotú valamilyet néznék, mert a különbözetet úgy is ráköltöd....

A lényeg, lehetőleg ne legyen hiányos, meg legyen mindene!

Előtte nem árt tájékozódni, a típusról!

#346107 Bakiba Előzmény: #345160

Az amerikai piacokon is ütik a Toyota részvényeit, miután cég bejelentette, hogy japánban 1,2 millió és külföldről még közel 500 000 autót hív vissza a vállalat. A kellemetlenséget tovább növeli, hogy a prémiumkategóriába tartozó Lexus modellek közül is visszahívásra kerül néhány típus. A részvények a kezdés előtt már 1,6%-os esésben vannak.

Csak neked, de semmi pánik azért:)

#346104 Ricsi Előzmény: #346075

Olyan nincs, hogy gyári olaj...

Minden cég szerződést köt valamelyik gyárral, hogy csomagoljanak neki olajat, amire ráírják az autó típusát. De attól az pl Castrol olaj.

Barátomnak olajnagykere van, ha valakit érdekel valamilyen típus, megkérdezem, azt ki gyártja, pl az Opel olajat, hogy érthető legyek.

#346075 hosszhuszár Előzmény: #345954

A feleségem ML-én, 1-el előtti olajcserénél, gyári mercedes olajat tettem bele.

Intervallum lejárta előtt, feleségem aggódva felhív, hogy valami baja van a kocsinak, csattog a motorja....

Mondtam, lassan jöjjön haza.( nem volt messze)

Alapjáraton szólt csak a motor, fordulaton elhallgatott......

Elofgyott a viszkozitása a GYÁRI MERCEDES olajnak...

Most motul van benne, mindenkinek ajánlom, ilyen csendes még nem volt az autó motorja...

NEm olcsó, de megéri!

#345954 lyonell Előzmény: #345949

eszt én is így látom,de kapják be csinálnak egy új áron 10 millás kocsit és töltögeted az olajat,mi ez???

A szaros suzuki vagy mittudomén milyen alsókategoriás autó meg elmegy 600 ezret gond nélkül.vicc

Hozzátenném a témához,ho…

#345949 Peta60

Hozzátenném a témához,hogy nem vagyok biztos benne,hogy az az olaj jó a motornak (tartósság szempontjából),amelyiket nem fogyasztja.

#345942 Ricsi Előzmény: #345937

Nem tudom, ott hagytam, mert már aktuális az olajcsere, váltóolaj csere, légszűrő, meg búg az egyik hátsó csapágy. Ezek nem voltak annyira fontosak, de ha már elvittem oda (fék nélkül), akkor csinálják meg ezeket is. Majd ha lesz válasz (elvileg holnapra kész), akkor megírom.

Audi dízelek nekem is bo…

#345929 lyonell

Audi dízelek nekem is botrányosan sok olajat ettek,jártunk ki eggyel németbe például,oda vissza utón fél liter olaj kelett neki. De aszt vettem észre,hogy ugye gyárilag 5w40-et írják az jó neki és castrol,kicseréltem 10w40-re és semmi olaj fogyasztás utána.

Mindegyik belsőégésű mot…

#345923 GáborGábor

Mindegyik belsőégésű motornak van több-kevesebb olajfogyasztása.

Amelyikben nem mérhető, ott az olaj minősége leromlik (mennyisége nem változik jelentősen, csak a színe!) a kipufogógázok és az üzemanyag gyűrűkön történő átszivárgása miatt. Az olajat emiatt (is) kell cserélni, hiszen viszkozitása és kenési tulajdonsága megváltozik.

#345917 Ricsi Előzmény: #345840

Mondják...

10K km-enként megyek olajcserére, két csere között nekem nem kell rátölteni. Szerintem gondozás kérdése az egész.