Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

Re: nincs cím

#346026 holnor Előzmény: #346021

a lényeg, h saját atm-ből kell felvenni ekkora összeget, annál nincs olcsóbb.

szerk. "sima" bankkártyával.

#346021 Amatoregy Előzmény: #346003

dobjál már egy linket.

Szerintem nem jó csomagban vagy....

Ráadásul szerintem nem is jót nézel

Pénztári kifizetések számláról

jutalék alkalmazott árfolyam jutalékelszámolás

Forint kifizetés

forint számláról

1

0,40%, min. 465

Ft, max. 10.400 Ft

a megbízás értéknapján

Ez a pénztári kivét...

#346006 banyaiz Előzmény: #346003

Nem tudják áthárítani a bankadót, áhh dehogy sőt eszük ágában sincs, meg sem fordul a fejükben. :)

Amikor más bank automatájából veszel fel ott is érhetnek meglepetések.

Bankban vettem fel szemé…

#346003 Fornit

Bankban vettem fel személyesen. Raiffeisen.

Most nézem honlapjukon jutalék 0,4% min 465ft max 10.400ft.

Ezek szerint 116k alatt nem éri meg kp-t felvenni.

Nézegettem a számlakivon…

#345997 Fornit

Nézegettem a számlakivonatom.

Felvettem egyszer 20.000ft-ot.

Bankköltsége: 465ft

Szóval több mint 2%-ot levontak a kp felvétért. Lehet h ez valami minimum fix összeg, de akkor is durva. Gyakorlatilag fél éves netto kamatát vették el...

#340976 zeeh_ Előzmény: #340949

Jó a kérdés, már nem sokat, lassan csoda lesz, ha valamit rendben el tudnak intézni hiba nélkül.

Idén szerintem bankot váltok, de a többi sem sokkal különb náluk.

Amikor a bankvezér és az ügyfél együtt dönt

#340935 Netmaster

http://www.fn.hu/cegek/20110103/moralis_hitelezok/

"Küldetéses „arcok". Morális hitelezők. A közgázt végzett Lang András eddig mindennel foglalkozott, csak bankkal nem. Az informatikus végzettségű Fáy Zsolt tizenöt éve vezet egy bankot. Arra szövetkeztek, hogy elhitessék: az ügyfél megmondhatja, mi legyen a bankba tett pénzével, kit finanszírozzon és kivel jótékonykodjon a bankja. Interjú két etikus bankárral."

Nem hiszem el, hogy enné…

#336908 zeeh_

Nem hiszem el, hogy ennél a kretén CIB-nél ennyire nehezen mennek a dolgok.

Igényeltem internetkártyát. A kártya megjött, nem aktiválható, mert a rendszer szerint nincs aktiválható kártyám, a hozzá tartozó alszámla pedig nem látszik a netbankban.

Mehet be megint, hogy rohadnának meg.

Ha még csak az első döcögős eset lenne, még talán lenyelném, de nem az...

#321097 Bendeguz Előzmény: #321078

Nem hülyék, hogy a világ legjobb fejős teheneit (magyarok) csak úgy kóborolni hagyják a sztyeppén, nem fognak kivonulni. A hölgyemény pedig úgy van vele, ahogy a legtöbb alkalmazott, minél többet kiszedni a cégből a saját jóléte érdekében. Lehet hogy alulfizetettnek érzi magát és így "kompenzál".

Én is K&H bankos vagyok, nagyrészt elégedett. A honlapjuk viszont minősíthetetlenül szar, átláthatatlan. Arra kéne kicsit költeni.

Ha megengeditek,egy apró…

#321078 picirigo

Ha megengeditek,egy apró kis történet, amit a minap éltem át!

Helyszín: autómosó(OMV). Én, mint szerény és szegény kis autós 800huf-os mosást választottam, mondom nekem ez bőven megteszi, arra elég, h az út porát leveressem szeretett autómról!

Előttem egy K&H-s felmatricázott autó állt, vezetője egy jól eleresztett kb 120kg-os "hölgy" volt! No mondom(mivel nekem is náluk van számlám) kíváncsian várom, melyik programot választja. Naiv fejemben megfordult, h mivel tán még mindig válság van nem tehet mást, mint szintén a legolcsóbb programot választja....ugye mivel ezt a tisztítási akciót a MI és a TI pénzetekből fizeti a bank!

Természetesem a legdrágább mosás lett belőle, de gondolom ezzel a ténnyel itt egyetlen egy embert sem leptem meg túlzottan!

A témát lehetne még oldalakon keresztül ragozni, de felesleges.

Mindenki döntse el maga, h a bankoknál van-e válság, vagy mennyire reális az, ha a bankvezírek a magyar piacról történő kivonulással fenyegetőznek!

#286194 zeeh_ Előzmény: #286191

Másold be a címet a böngészőbe, úgy be fog jönni, stocky valamiért nem linkeli jól a címet. Ha meg mégsem, akkor klikk ide

http://www.cib.hu/maganszemelyek/kondiciok/megtakaritasok/index

és a Kamatkirályt kell nézni, illetve a link végét az előző hsz-ben foglaltak szerint.

A módosítás időpontja jó kérdés, passz. Az biztos, hogy július elején még a magasabb kamatú lista volt fent, majd amikor megnéztem 18-án (mert felkerült egy újabb, szeptember 15-től érvényes lista), akkor az már a csökkentett kamatot tartalmazta.