Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#345074 akpo7 Előzmény: #345072

A magyar focibol mindenki csak kivenni akar penzt, ill. par honap alatt meggazdagodni belole...

#345072 matgab Előzmény: #344907

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/masfel-millio-euroert-lesz-andre-alves-a-bursaspore-2060964/

Tényleg nem teljesen értem a magyar sportvezetőket...Minden épkézláb labdába egyeneset rúgni tudó játékost eladnak bagóért...

Legalább úgy adnák el, hogy a továbbértékesítés esetén is kapjanak még valamit...

A Debrecen is ha így folytatja 2 év múlva egy gyenge középcsapattá avanzsálódik vissza, aztán nézhetik az új stadiont...

De ha egyszer (mondjuk jövőre) ez a szerencsétlen Alves úgy találta volna el a labdát a BL selejtezőn, hogy az bejuttassa a Vidit a BL-be, akkor már nem érte meg eladni...

#344845 Chaby Előzmény: #344838

szerintem az, vagy inkább szégyen...

bár a videon látszik, hogy kerékpározásban utasította maga mögé a focistákat, akik nem szakadtak meg a hajtásban.

FedRR lehet ma kiesik?? …

#344069 Zotya32

FedRR lehet ma kiesik?? 2:2 Simon ellen és most kezdődik az 5. szett.....

Ma elvileg sima meccset …

#343263 Scipio

Ma elvileg sima meccset várhatunk a brazilok ellen, de szerintem úgy 40 perc kell a bedarálásukhoz. bár a jelenlegi csapatunk bármikor képes meglepetésre mindkét értelemben...

Hétvégén néztem NFL mecc…

#343091 banyaiz

Hétvégén néztem NFL meccseket nagyon jók voltak. Kedvenceim még mindig talpon, és újra Chicago ellen, kemény lesz idegenben ráadásul, pedig már csak ez az egy lépés kellene super bowlhoz. Ez lesz a legnehezebb.

#342892 Capablanka Előzmény: #342876

egy kis off...)

meghalt Bent Larsen, sokszoros világbajnokjelölt dán sakkozó...76 éves volt...

a mi Portisch Lajosunk nagy ellenfele volt....

Szép volt fiúk ! A szív …

#342876 Scipio

Szép volt fiúk ! A szív diadala, lecsúsztam az első percekről 0-6 volt már, aztán összeállt egy fantasztikus védekezés és felőröltük a norvégokat, még a támadásban van mit fejlődni, de majd jön még Perez is...

#342861 zeeh_ Előzmény: #342860

Magyar foci dettó. Azt is minek erőltetik?

Pláne a debreceni stadion építést azért, mert most kicsit jobban ment a szekér a Lokinak?

Erről most a Stadler FC és az FTC jut eszembe. Meg lehet nézni, hogy mi lett azután, hogy megindultak a lejtőn. Biztos izgi Loki meccsek lesznek 200 néző mellett pár év múlva egy tök üres stadionban, de nem hiszem, hogy annak a pénznek nem lenne máshol jobb helye.

Stadler más téma, mert ott Józsi bá' pénzéből épült, csak jött az a fránya utolsó vacsora freskó...

#342860 matgab Előzmény: #342800

Ez a magyar kézilabda kezd röhejessé válni...Lassan imádkozni kell a válogatottaknak , hogy játszanak nemzeti színekben...

Ez két ok miatt lehet:

Vagy a szövetség ilyen kretén, akkor a szövetség vezetőit le kellene váltani azonnal,

Vagy a játékosok ennyire marhák, akkor legjobb lenne az egész kézilabdát felszámolni. Totál lejáratják az egész sportágat...

Mindegy, ha egy válogatott sikertelen, akkor ez a kevés utánpótlás is meg fog szűnni és akkor amúgy is megszűnik a "szeretett" sportáguk.

Képzeljétek el mi lenne, ha mondjuk C. Ronaldo, vagy Messi, vagy Terry nem lépne fel a válogatottjában, mert nem kap annyi pénzt egy meccsért, mint a klubcsapatukban!

Szerintem darabokra szednék őket!