Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Lássuk mire megyünk Chic…

#345226 banyaiz

Lássuk mire megyünk Chicagóval . NFL éjszaka lesz ma. :)

Re: nincs cím

#345074 akpo7 Előzmény: #345072

A magyar focibol mindenki csak kivenni akar penzt, ill. par honap alatt meggazdagodni belole...

#345072 matgab Előzmény: #344907

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/masfel-millio-euroert-lesz-andre-alves-a-bursaspore-2060964/

Tényleg nem teljesen értem a magyar sportvezetőket...Minden épkézláb labdába egyeneset rúgni tudó játékost eladnak bagóért...

Legalább úgy adnák el, hogy a továbbértékesítés esetén is kapjanak még valamit...

A Debrecen is ha így folytatja 2 év múlva egy gyenge középcsapattá avanzsálódik vissza, aztán nézhetik az új stadiont...

De ha egyszer (mondjuk jövőre) ez a szerencsétlen Alves úgy találta volna el a labdát a BL selejtezőn, hogy az bejuttassa a Vidit a BL-be, akkor már nem érte meg eladni...

#344845 Chaby Előzmény: #344838

szerintem az, vagy inkább szégyen...

bár a videon látszik, hogy kerékpározásban utasította maga mögé a focistákat, akik nem szakadtak meg a hajtásban.

FedRR lehet ma kiesik?? …

#344069 Zotya32

FedRR lehet ma kiesik?? 2:2 Simon ellen és most kezdődik az 5. szett.....

Ma elvileg sima meccset …

#343263 Scipio

Ma elvileg sima meccset várhatunk a brazilok ellen, de szerintem úgy 40 perc kell a bedarálásukhoz. bár a jelenlegi csapatunk bármikor képes meglepetésre mindkét értelemben...

Hétvégén néztem NFL mecc…

#343091 banyaiz

Hétvégén néztem NFL meccseket nagyon jók voltak. Kedvenceim még mindig talpon, és újra Chicago ellen, kemény lesz idegenben ráadásul, pedig már csak ez az egy lépés kellene super bowlhoz. Ez lesz a legnehezebb.