Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Gerendai: már látszik a fény az alagút végén

#345483 Zotya32 Előzmény: #345442

http://hetivalasz.hu/itthon/sziget-kozeledtek-az-allaspontok-34937/

" Havanagi

2011.01.24. - 20:02

Csak visszakapja Gerendai és csapata azt,amit ők tettek a econet részvény kisbefektetőivel.

A " Befektetés a jövőbe' mézesmadzaggal felültették őket a hintára,hogy itt majd milyen profitot lehet szerezni- Másik nagy átverő show a 210 Ft-on történő tőkeemelés volt, majd a rengeteg mutyi,ami övezi az egész részvénytársaságot és a kereskedést egyaránt. Hogy hol tart a részvény árfolyama?A harmadánál.Én már csak **** - pöcsönek hívom őket, de ajánlom ezt a nevet nekik újabb kimentő leánycég kereszteléséhez is.

Valakiknek biztosan jó ez,valakik nagyot kaszálnak,de hogy nem a kisrészvényesek, az is biztos!

Számomra egy undoritó bagázs, nem véletlenül van besorolva a portolio.hu-n a tolvaj részvény kategóriába.Csak fizessenek.!!"

#345442 Zotya32 Előzmény: #345441

nem tudom, kimásoltam a könyvet, ha gondolod elküldhetem Karcsi bá-nak :)

#345441 zeeh_ Előzmény: #345320

Kitakarta valaki mind az 5 szintet 1 darabbal. Na, ezért jár-e majd bünti valakinek?

#345320 Zotya32 Előzmény: #345317

az árfolyamban nem látszik a fény az alagút végén.....

Re: nincs cím

#345250 darius Előzmény: #345041

Most nézem, hogy vasárnap estig lehetett kérdéseket megfogalmazni! Lenne még kettő, ha már megfogalmazódott bennem, hát leírom, talán a reggeli postával még odaér!

1, Mi a véleménye a jelenlegi árfolyamról? Hogyan éli meg a névérték alatti árat? Mit gondol, ez hogyan következhetett be, stb.?

2, Az előző kérdésből eredően, miközben folyamatosan, az interjúk alatt egy magasabb árfolyam lehetőségét vizionálja, az árfolyam csökken.

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy magam részéről - mint azt már sokszor leírtam - hatalmas lehetőségeket látok a cégben! Kár lenne ezt elherdálni!

Természetesen hiszek benne, hogy a beszélgetés létrejön, kíváncsian várom a válaszokat:-) Az új médiatörvény betartására figyelj:-)

Annyi hasznunk már volt a dologból, hogy csokorba szedve láthatjuk azokat a problémákat, melyek zavarnak bennünket!

Több fórumon láttam már szervezkedést "Dobnál nekem is egy e-milt" kérésekkel. Ezt csak azért említettem meg, mert ez merőben más. Egyben itt jegyezném meg, hogy a tutit nem abban az e-mailben fogják megkapni!

#345180 zeeh_ Előzmény: #345156

Opten szerint ilyen nevű cég továbbra sincs.

Van viszont Est Sales House Kft., de az adatokat elnézve ennek semmi köze az ecohoz.

#345179 Koffein Előzmény: #345158

Van pakkja mind2nek, de nem növelik a tulajdon részüket a papírok számával egyenértékben... Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a rv. szám nő, de a cég értéke ez által csökken...

Gondold végig pl Buffet mennyi ideig maradt volna Colában, ha a részvény mennyiség nő, de maga a cég érték csökken, mert mindig hígítják? ...

#345168 exmnbs1 Előzmény: #345158

herceg, tolmácsold azt is, hogy nagyon sok értelmes ember követi korrekten az econetet, osztja meg gondolatait róla fórumokon és mindez egy olyan érték, amit nagyobb transzparenciával hálálhatnák meg

#345156 exmnbs1 Előzmény: #345139

1. Hol és mikor jegyezték ce az EMG Sales House céget? Ha még sehol akkor miért nem?

2 Miért szállt ki a Geomedia? Megtarthatták-e a Sales House negyedét? Ha nem mivel ellentételezték a -21HUF/rv bukást?

3. A határidő szűk sávba kényszeríti a rv kerekedését. Miért és meddig határidőznek? Nem okoz-e nehézséget a határidő lejárta előtt menetrendszerúen megjelenő hírek kiizzadása?

4. Miért nem közölnek rendszeresen hallgatósági adatokat, reklámbevétel statisztikákat?

5. KV barát miért nem ellentételezte eladáskor a RadioCafe-t? Mikor fogja?

6. Mennyi az a szolíd nyereség, amit Székely úréknak garantálnak? Miért nem kerestek szakmai befektetőt az FM1-re?

#345139 Koffein Előzmény: #345127

Hadd ne mondjam, hogy Kosztolényi meg Buffet papa is nem egyszer hangsúlyozta, hogy csak olyan papírba érdemes belevenni, amibe a saját cégvezetőik is bele vesznek, mert hisznek a saját cégükbe... ezt valahogy az ecoban nem látni... gondolom ez egy alap speki bölcsesség... mind2mogul csak menekülésre tanácsol azon részvényektől, ahol csak a részvény szám nő...

#345127 zeeh_ Előzmény: #345093

Ha eltöltesz benne kényszerből pár évet (kívánom, hogy SOHA ne kelljen), hidd el, alaposan ki fogod ismerni Balázst és a bandáját. Sokan nincsenek túl ezen a tanulópénz fizetésen ebben a papírban, ezért egyszerűbb néhány embernek odaát lefikázni azokat, akik a múltban történtek miatt nem éppen optimisták Balázsékkal kapcsolatban, amikor régi forgatókönyek alapján újra és újra eljátszák ugyanazt, amit már korábban és újra és újra ugyanazt beszívják sokan, főként új kisbüfik.

Láttam, hogy a héten írt dmode odaát egy jó hsz-t, jól összefoglalta benne a lényeget, minden egyes betűvel egyetértek, idézet következik:

"én már átéltem az ecoval a poklot.

az esése kísértetiesen hasonlít a mostanihoz,csak ott jóval magasabbról esett,ezáltal nagyobb volt a fájdalom is.

amúgy teljesen jó játék ez a gazdag embereknek,3-4 évenként megcsinálják a műsort a papírral,ez pont egy olyan időtáv mikor jönnek ujjabb és ujjabb friss tőkés kisbefektetők akiket meglehet eteni.csak egyet nem értek tele van a fórum olyan nickekkel akik velem együtt átélték a poklot anno és töretlenűl bíznak nem használva az ecotól kapott pofonokat."

Igen, rengeteg lehetőség rejlik a cégben, de egy gyökeres szemléletváltás kellene a vezetés részéről. Balázs Csabával, mi kisbüfik szvsz jól nem járhatunk, amíg ő vezeti a céget.

Jó az 1. kérdésed, ez kimaradt a listámból, kíváncsi lennék én is erre a szuper titkos külföldi befektetői körre.

#345093 darius Előzmény: #345077

T. Zeeh!

Nem mindig értettünk egyet bizonyos kérdésekben! Emlékezetem szerint az állandó negatív hozzáállásod nem tetszett. Azt viszont leszögezem, hogy soha nem vitattam, sőt az utóbbi időben én is kifogásoltam a vezetőség negatív hozzáállását (pld. titkárnőt kerestem hirdetés útján, ami persze nem igaz:-)))).

A mai napig is azt mondom, hogy rengeteg lehetőség rejlik a cégben! Meggyőződésem, hogy ennek előbb-utóbb meg kell mutatkozni az árfolyamban. Természetesen, szemléletváltás esetén! Egyszerűen utálom, amikor hülyének néznek! Örülök ennek a szerveződésnek, és itt jegyezném meg, hogy nagyon jók a kérdéseid. Utálom a haragot, egyenes embernek tartom magam (egy kis zsiványság azért kell), és ha valami jót látok, azzal egyet kell értenem. Az utóbbi időben én is tettem fel jó pár kérdést. Naivitás lenne azt hinni, hogy aztán innentől minden megváltozik és jóra fordul, de, ha az esélyt sem adjuk meg magunknak az esetleges jobbításra, akkor kitől várnánk a csodát?

A kérdésekről annyit, hogy a 3-as számú az, ami az én kérdéssoromban az első helyen szerepel. A többi is ott van az én általam összeállított listán, kivéve az 1-est, azzal nem foglalkoztam.

T. Kissherceg!

1, Az utóbbi tájékoztatóban említést tettek, bizonyos külföldi befektetői körökről, ezzel kapcsolatban vannak-e konkrétumok? Talán rájuk várunk az árfolyam mostani szinten tartásával? Ha vannak ilyenek, mikor várható az "érkezésük"?

2, Mi a véleményük a cégről alkotott negatív hangvételű "mutyis, tolvaj, stb.. ) elnevezésekkel kapcsolatban. Alaptalannak tartja, vagy esetleg ilyen-olyan kisbefektetői hisztinek?

Így szombat reggel egyenlőre ennyit!

#345077 zeeh_ Előzmény: #345041

Tessék Főnök! :))

1. Mi lett a Griddel, amire nem kevés állami támogatást kaptak?

2. Mi lett a részvényopciós programmal? (Tudjuk, ebből sem lett semmi, de jól hangzott, amire tudtak annak idején is tömni egyet.)

3. Miért jobb az Econet vezetésének az, hogy újra és újra eljátszák a kisbefektetők bizalmát? Minden emelkedésbe jelentősen beleadnak (tömnek) az utóbbi bő 1 évben, ez jól látszik a charton és a forgalmi adatokból.

4. Hol a részvényesi érték növelése és a befektetők megbecsülése (a gyakorlatban), amit annyira szeretnek hangoztatni a közleményekben? Az árfolyamon nem látszik. 2001 óta minden egyes évben (azaz immár 10. éve zsinórban) lehetett Econetet venni 100 Ft (azaz névérték) alatt!

5. Hány millió részvényt szeretnének még kinyomtatni a jövőben ezáltal tovább csökkentve az 1 részvényre jutó értéket? Csak hogy tudjuk, mire számíthatunk...

Emlékeztetőül a darabszámok változása:

2007: 42.710.000 db (majd jött a 211-es emelés)

2008: 49.500.000 db (majd jött a 111-es emelés 2010. nyarán)

2010: 58.510.000 db (majd jött a 120-as tőkeemelés 2010. végén)

kb. 2011. február első felére 68.510.000 db részvény lesz forgalomban.

~3 év alatt sikerült a 2007-es számhoz képest 60%-kal (!!!!!) növelni a részvények darabszámát. Jelentősen esett az egy részvényre jutó érték!

6. Mennyi bevétele van pontosan az Econetnek a Facebookból? Feltűnően nagy a hallgatás erről a számról, miért titkolják ennyire?

7. EST.TV után milyen pénzégető projekt(ek) van(nak) még kilátásban?

8. Miért veteti meg a cég a részvényesekkel a Szigetet méregdrágán, amikor az sokak szerint nem ér annyit?

9. Kik adták/vették a részvényeket nagy tételben, amiket az elmúlt hetekben/hónapokban lehetett látni a Geo Média kiszállásást követően? Nem kellett volna ezeket a mozgásokat (legalábbis egy részüket) bejelenteni a BÉT-en? Egy pakkban megfordult a cég 7%-a (!!!), ami bőven 5% felett van, jelentés viszont nem volt róla!

10. "211 Ft alatt nem emelünk tőkét". Azóta emeltek 111 Ft-on és 120 Ft-on is.

Szavahihető, hiteles vezetőnek tartja még Ön saját magát ezek után?