Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

darius Előzmény: #345077

T. Zeeh!

Nem mindig értettünk egyet bizonyos kérdésekben! Emlékezetem szerint az állandó negatív hozzáállásod nem tetszett. Azt viszont leszögezem, hogy soha nem vitattam, sőt az utóbbi időben én is kifogásoltam a vezetőség negatív hozzáállását (pld. titkárnőt kerestem hirdetés útján, ami persze nem igaz:-)))).

A mai napig is azt mondom, hogy rengeteg lehetőség rejlik a cégben! Meggyőződésem, hogy ennek előbb-utóbb meg kell mutatkozni az árfolyamban. Természetesen, szemléletváltás esetén! Egyszerűen utálom, amikor hülyének néznek! Örülök ennek a szerveződésnek, és itt jegyezném meg, hogy nagyon jók a kérdéseid. Utálom a haragot, egyenes embernek tartom magam (egy kis zsiványság azért kell), és ha valami jót látok, azzal egyet kell értenem. Az utóbbi időben én is tettem fel jó pár kérdést. Naivitás lenne azt hinni, hogy aztán innentől minden megváltozik és jóra fordul, de, ha az esélyt sem adjuk meg magunknak az esetleges jobbításra, akkor kitől várnánk a csodát?

A kérdésekről annyit, hogy a 3-as számú az, ami az én kérdéssoromban az első helyen szerepel. A többi is ott van az én általam összeállított listán, kivéve az 1-est, azzal nem foglalkoztam.

T. Kissherceg!

1, Az utóbbi tájékoztatóban említést tettek, bizonyos külföldi befektetői körökről, ezzel kapcsolatban vannak-e konkrétumok? Talán rájuk várunk az árfolyam mostani szinten tartásával? Ha vannak ilyenek, mikor várható az "érkezésük"?

2, Mi a véleményük a cégről alkotott negatív hangvételű "mutyis, tolvaj, stb.. ) elnevezésekkel kapcsolatban. Alaptalannak tartja, vagy esetleg ilyen-olyan kisbefektetői hisztinek?

Így szombat reggel egyenlőre ennyit!