Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

zeeh_ Előzmény: #345093

Ha eltöltesz benne kényszerből pár évet (kívánom, hogy SOHA ne kelljen), hidd el, alaposan ki fogod ismerni Balázst és a bandáját. Sokan nincsenek túl ezen a tanulópénz fizetésen ebben a papírban, ezért egyszerűbb néhány embernek odaát lefikázni azokat, akik a múltban történtek miatt nem éppen optimisták Balázsékkal kapcsolatban, amikor régi forgatókönyek alapján újra és újra eljátszák ugyanazt, amit már korábban és újra és újra ugyanazt beszívják sokan, főként új kisbüfik.

Láttam, hogy a héten írt dmode odaát egy jó hsz-t, jól összefoglalta benne a lényeget, minden egyes betűvel egyetértek, idézet következik:

"én már átéltem az ecoval a poklot.

az esése kísértetiesen hasonlít a mostanihoz,csak ott jóval magasabbról esett,ezáltal nagyobb volt a fájdalom is.

amúgy teljesen jó játék ez a gazdag embereknek,3-4 évenként megcsinálják a műsort a papírral,ez pont egy olyan időtáv mikor jönnek ujjabb és ujjabb friss tőkés kisbefektetők akiket meglehet eteni.csak egyet nem értek tele van a fórum olyan nickekkel akik velem együtt átélték a poklot anno és töretlenűl bíznak nem használva az ecotól kapott pofonokat."

Igen, rengeteg lehetőség rejlik a cégben, de egy gyökeres szemléletváltás kellene a vezetés részéről. Balázs Csabával, mi kisbüfik szvsz jól nem járhatunk, amíg ő vezeti a céget.

Jó az 1. kérdésed, ez kimaradt a listámból, kíváncsi lennék én is erre a szuper titkos külföldi befektetői körre.