Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

darius Előzmény: #345041

Most nézem, hogy vasárnap estig lehetett kérdéseket megfogalmazni! Lenne még kettő, ha már megfogalmazódott bennem, hát leírom, talán a reggeli postával még odaér!

1, Mi a véleménye a jelenlegi árfolyamról? Hogyan éli meg a névérték alatti árat? Mit gondol, ez hogyan következhetett be, stb.?

2, Az előző kérdésből eredően, miközben folyamatosan, az interjúk alatt egy magasabb árfolyam lehetőségét vizionálja, az árfolyam csökken.

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy magam részéről - mint azt már sokszor leírtam - hatalmas lehetőségeket látok a cégben! Kár lenne ezt elherdálni!

Természetesen hiszek benne, hogy a beszélgetés létrejön, kíváncsian várom a válaszokat:-) Az új médiatörvény betartására figyelj:-)

Annyi hasznunk már volt a dologból, hogy csokorba szedve láthatjuk azokat a problémákat, melyek zavarnak bennünket!

Több fórumon láttam már szervezkedést "Dobnál nekem is egy e-milt" kérésekkel. Ezt csak azért említettem meg, mert ez merőben más. Egyben itt jegyezném meg, hogy a tutit nem abban az e-mailben fogják megkapni!