olvasd el még egyszer :)
nm Spade tőzsdézik másfél éve, hanm pepe01.
olvasd el még egyszer :)
nm Spade tőzsdézik másfél éve, hanm pepe01.
kedves Tombolatom,
"Amit Spade-nek írtam az abszolút nem értettem osztásnak. Lehet ti itt már VIP tagok vagytok, de azért 1.5 év nem sok tőzsdei szemszögből. Aki nem így gondolja az tőlem legyen."
.
Na de ki írt itt 1.5 év tőzsdézésről ? ha nagyon rágyurnál agyilag, vissza tudnád idézni ? Vagy te is csak write only üzemmmmódban futsz itt ? :)
A magam részéről én kivonom magam a vitádból, mert tök felesleges írnom bármit majd megint
pepe01 vagymittom én kit dob a géped, beírására válaszolsz hozzám intézve, nekem tulajdonítva, szal ehhez én nem kellek. No offense :)
Sztem ne vedd magadra, ki így, ki úgy. Kár is belemennetek egy vitába.
Bocsi, ha úgy vetted észre, hogy ész osztás ment. Szerintem eddig ebben a topikban én tartottam magamat a nyilasi alap "véleményezéséhez". Nem rólam szól max, válaszoltam amikor kérdeztétek.
Amit Spade-nek írtam az abszolút nem értettem osztásnak. Lehet ti itt már VIP tagok vagytok, de azért 1.5 év nem sok tőzsdei szemszögből. Aki nem így gondolja az tőlem legyen.
Bocsánat, de szerintem durva hasonlítani egy 5 millió dolláros alapot egy 500-5000 milliós nyugdíj alaphoz. Ezek nem egy kategóriák. Jóformán semmi közük egymáshoz.
Az, hogy fizetős? Hogy én nem adok önzetlenül? Olvassál légyszives vissza az USA topikba.
8 hónapot írkáltam be az indexen teljesen ingyen eszembe se jutott a pénz és sokszor osztottak, pláne az elején. Ezek után jött a blog ötlet és mástól...A blogom teljesen ingyenes. Az is lesz legalább Október 20.-ig. Az, hogy te tegnap kerestél e velem nem írom ide, de elég sok pénzt az a te dolgod megint. Az, hogy ma fogsz e, ha veszek valamit az megint a te dolgod. Az, hogy neked nem tetszene, ha fizetős lenne az a te véleményed.
Őszintén amikor az is lesz limitálva lesz hány ember lehet benne ergo nem arról fog szólni, hogy gyorsan gazdag legyek. A másik meg, hogy én napi 10-12 órát töltök ezzel, volt jó karrierem, de most ez az, 11 év az ideivel tapasztalatom van és sok pénzemben, időmben van az a szint ahol vagyok ami szerintem ér pénzt. Nyilasi is így gondolta:)) Ezért van alapja.
Ilyen nincs még itthon és amúgy örültem neki, hogy tegnap majdnem az 1000-es nézetség is megvolt. De, ha neked vagy Spade-nek 10 kereskedésből 8 szuper volt és kettő nullás akkor én is szivesen elolvasom az ötleteit csak mond meg hova írod be mert eddig nem láttam egyet sem.
Erről ennyit, ha zavarok vissza veszek én:) Őszintén nem is értem miért zavarja a magyart, ha valami ezüst tálcán ingyen oda van rakva elé. Ha másért nem érdekes lehetne a blogom csak azért, hogy drukkolj, hogy bukjak egy nagyot:)))
Kellemes Napot
Bakiba,
,
Teljesen jogos a megjegyzésed a fizetős blogról és nem alaptalan, nekem az a kényszerképzetem h a forex topikot az itt a stockon először felmerült fizetős blog/alap megcsinálása verte szét.......
Dehogynem...backup van. Elvégre informatikus féle vagyok....
De az már nem olyan...úgyhogy elköszön a Samurai....
szerintem ne keressél munkát, itt jobban jársz, ha szórakoztatsz minket:-DD
Hát akkor lackok-nak annyi...így már semmi értelme folytatni...elvesztettem a fejem.
A nagyobbik gond az, hogy hova lett az Avatarom??????
nem
off.
szűrtem egy topikban valakire és szétesett az oldal. Illetve nagyobb lett a betű méret.
Másnak is volt ilyen?
On.
Akkor elnézést kérek, ha mégis felmerült! De szó nincs még róla, csak ötlet...:)
Nem az én agyamban született a fizetős blog gondolat, lásd alább, szóval a somma itt nem alaptalan:)
Lehet ha többen benéznek a talcsi kricsmibe, mondjuk a következőre, ott sok érdekes dolog kerülhet napfényre, még tanulhatunk is egymástól és nincs "félreértés":)))
"Remélném tőle, hogy idővel mondjuk, ha már egy éve csinálom akkor lehet pl havi 10 ezer Ft-ot kérek érte vagy mint amerikában jópár blognál csak donációt aki akar ad, aki nem nem. Lehet itthon ez nem működik...De ez az ötletem ezzel kapcsolatban."
Ez azért több mint felmerülés.
Egyébként meg mindenki eldöntheti, hogy hogy kereskedik. Ha mindenkit megkérdezel körülötted, hogy mennyi az idő, akkor már magad sem fogod tudni.
:DDD
Ha minden fizetős és ingyenes blogon összeveted a tanácsokat akkor soha se lesz pozid.
"De mindegy is, van aki ad, van aki csak fizetősben tud gondolkodni."
Tombolatom-nál semmilyen fizetésre utaló dolog nem merült még fel. Így ez is csak somma háttérinfó nélkül....:)
Félreértés ne essék nem bántásnak írom, de akkor legyenek már helyén a dolgok.
Spade meg ugyan régi motoros, de ritkán is néz be a kricsmibe...olyankor is beviharzik kioszt mindenkit aztán megint eltűnik egy időre...:)
valóban nem első kör ezen a portálon :)