Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Tombolatom Előzmény: #344000

Bocsi, ha úgy vetted észre, hogy ész osztás ment. Szerintem eddig ebben a topikban én tartottam magamat a nyilasi alap "véleményezéséhez". Nem rólam szól max, válaszoltam amikor kérdeztétek.

Amit Spade-nek írtam az abszolút nem értettem osztásnak. Lehet ti itt már VIP tagok vagytok, de azért 1.5 év nem sok tőzsdei szemszögből. Aki nem így gondolja az tőlem legyen.

Bocsánat, de szerintem durva hasonlítani egy 5 millió dolláros alapot egy 500-5000 milliós nyugdíj alaphoz. Ezek nem egy kategóriák. Jóformán semmi közük egymáshoz.

Az, hogy fizetős? Hogy én nem adok önzetlenül? Olvassál légyszives vissza az USA topikba.

8 hónapot írkáltam be az indexen teljesen ingyen eszembe se jutott a pénz és sokszor osztottak, pláne az elején. Ezek után jött a blog ötlet és mástól...A blogom teljesen ingyenes. Az is lesz legalább Október 20.-ig. Az, hogy te tegnap kerestél e velem nem írom ide, de elég sok pénzt az a te dolgod megint. Az, hogy ma fogsz e, ha veszek valamit az megint a te dolgod. Az, hogy neked nem tetszene, ha fizetős lenne az a te véleményed.

Őszintén amikor az is lesz limitálva lesz hány ember lehet benne ergo nem arról fog szólni, hogy gyorsan gazdag legyek. A másik meg, hogy én napi 10-12 órát töltök ezzel, volt jó karrierem, de most ez az, 11 év az ideivel tapasztalatom van és sok pénzemben, időmben van az a szint ahol vagyok ami szerintem ér pénzt. Nyilasi is így gondolta:)) Ezért van alapja.

Ilyen nincs még itthon és amúgy örültem neki, hogy tegnap majdnem az 1000-es nézetség is megvolt. De, ha neked vagy Spade-nek 10 kereskedésből 8 szuper volt és kettő nullás akkor én is szivesen elolvasom az ötleteit csak mond meg hova írod be mert eddig nem láttam egyet sem.

Erről ennyit, ha zavarok vissza veszek én:) Őszintén nem is értem miért zavarja a magyart, ha valami ezüst tálcán ingyen oda van rakva elé. Ha másért nem érdekes lehetne a blogom csak azért, hogy drukkolj, hogy bukjak egy nagyot:)))

Kellemes Napot