Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#340967 KawaBazsy Előzmény: #340966

Vazz, te mindenbe belelülsz? :-)

Amúgy biztos jó a Lexus, az IS-t már rég nézegetem, de ez a szabadidő autó kategória az nekem nemgyerebe. Sokat eszik, nem megy jól, terepen sem az igazi, tulképen csak sokgyerekes családapáknak jó. Jaa, te az vagy, akkor bocs! :-)

Sógorom most egy Touareget hajt, a 2.5TDI nem megy, mégis benyeli a tizest, nehéz, nem tetszik.

szerk: Nekem szinglinek a kétüléses, nyitott élményautók jönnek be, én azt veszek legközelebb. :-)

Ha már mindenki ilyet ír…

#340946 Ricsi

Ha már mindenki ilyet ír, a leggyorsabb autóm, Ford Scorpio Cosworth.

Csak az volt a baja, a motor 1-2 évente szétrángatta az automata váltót, és nem volt olcsó a csere, így eladtam.

Mai autós sztori. Jövök …

#340925 KawaBazsy

Mai autós sztori. Jövök haza, kifelé Pestről a XVII-ből, előttem egy BMW 318TDS. Nah, egyszer csak látom, h fékeznie kell, mert a szembejövő buszt szorosan előzi valaki, h elférjen. Igenám, de jött a következő vadparaszt is.. emberünk félrerántotta a kormányt (meg én is), épp nem ment be az árokba, de a **** levitte a tükrét. Ember megállt, én is (ha összecsattannak sztem én is bele megyek), s miközben szedte fel a tükröt mondtam, h üljön át, s kapjuk el, de olyan ideges volt, h először nem reagált. A vétkes meg persze elhúzott.. Sajna rendszámot én sem láttam. S a dühítő az, h ez is megússza, s még a tükre is megmaradt.

#340872 Sumér harcos Előzmény: #340867

összeguberálták már....:)

igy múlik el a világ dicsősége...:)

én a targámat kb. 2 éve egy dabasi kertben találtam meg......feltéglázva.....alkatrésznek árulva:)

pedig mennyi csajt felszedtem vele Discoban..:)

simogattam,hogy ezt is te dugtad meg:)

#340871 KawaBazsy Előzmény: #340870

Na ez, ami fent van ez is 5 misire van felrakva, f.om. 2002-es, az új ára 10M volt. Az én Saab-om 2001-es, az új ára 12 volt ebben a kivitelben, hasonlóan tip-top, bár km több van benne, de épp most ment át a 100-on, s télen ez is ki volt vonva a forgalomból, nincs is rajta egy kőfelverődés sem sehol. Oszt szezonban nagyon max 2.5, amúgy meg 2M-t ér. Hol itt az igazság? :-)

#340870 Sumér harcos Előzmény: #340863

S2000-et veteránba eltennék,ha úgy alakulna:)))

most ajánlgatta pont vmi ujság,hogy kevés van belőle....remek veterán lesz...csak győzze kivárni a korát az ember:)

,abban még most is látni 1 honapon belül 1-2 gazdás gyönyörűt.......

pont most is van egy sárga fennt a használtautón 52.000km első tulaj....

motorozni soha nem motoroztam,csak kis enduroval,"A" jogsim sincs:)))mondjuk amilyen voltam 18-22 között talán jobb is,hogy igy alakult.....:)

most meg már Diesel....5L fogyasztás....azt hiszem ...lassan beérek:))

#340864 Sumér harcos Előzmény: #340860

ennek mindig hiányzott az eleje...mert mindig utolért vele vmit...és lökös nélkül is használta már:))

#340863 KawaBazsy Előzmény: #340857

Kemény az a ZX-9 Kawám volt a rövidebb áttétellel, az általam próbált kocsik (Jaguar XKR 400 ló, Maserati Biturbo 360 ló, BMW M3, csak futottak még.

A Mitsuból pont az Ami kivitel volt nekem, sokkal igényesebb volt a belseje, s full extra (kézi váltóval). De - mondom - aki meg akarja tapasztalni mi az az erő meg gyorsulás, az üljön fel egy 150+ lovas motorra.

A Vti nagyon jól menet az 1.6-hoz képst, én a 2.0-t is próbáltam. Egy S2000 meg még rajta van a listámon, csak büdös drága használtan, pedig újonnan olcsóbb volt, mint a Saabom.

#340862 hosszhuszár Előzmény: #340860

Jártam le vele halasra, kötödébe...

Egy féle színben létezett, birodalom zöld volt a hivatalos neve, és az összeset 1992-ben gyártották.

A 932. volt az enyém, az 1000 darabból.

#340860 Sumér harcos Előzmény: #340852

az durva..a 700-át..ilyen kemény géped is volt:)))

abból is volt egy KK halason egy ideig 90-es évek közepén......vmi adósságba kapta gyerek vhonnan....,fekete volt...

#340858 KawaBazsy Előzmény: #340850

Jah, ha azon a BMW-n még egy turbó is lett volna (ugye akkor Alpina B7 van a seggére írva). Akkor nem lett volna ellenfél, s sose adom el.. :-) Bár asszem a Lotus Omega 360 lovas volt, a Bömcsi is a körül.

#340857 Sumér harcos Előzmény: #340850

ismerem..kemény gépeid voltak:)))..1995-ben egy Yugo gyereknek volt halason itt a környéken olyan CSI 635....az kemény gép volt......ott nem fogy annyira a szufla 200 felett sem.....van cm3,meg ló is...

Eclipse...olyat egyszer zsirújban nézegettem,kinti törött volt......pesten piacon pirosban.....első látásra nagyon bejött.....később a formája miatt hallottam szappantartónak csúfolni....meg nem tett túl jót az "imidzsének",hogy volt vmi amcsi testvére is......:)

persze tulképp a CRX VTI-nél a ...200 felett már azért fáradt volt....nem volt CM3....csak gyorsulásra volt kemény....180-ig...

#340852 hosszhuszár Előzmény: #340850

A lotus omegámmal, a motorosok, hívtak mindig gyorsulni esténként, piros lámpáknál...

Természetesen jobbak voltak, de minden motoros a következő lámpánál, elismerően integetett, sőt az egyik azt mondta, így még utána autó nem jött...:))