ha minden nap Pestre járok az elég hosszú út nem? Ezért kellene az alacsony fogyasztás és a viszonylag normális életkor....
Nekem 200-at ment a fedélzeti computer szerint, ami az óra alapján cca 215-öt mutatott...
ha minden nap Pestre járok az elég hosszú út nem? Ezért kellene az alacsony fogyasztás és a viszonylag normális életkor....
Nekem 200-at ment a fedélzeti computer szerint, ami az óra alapján cca 215-öt mutatott...
Fiatalka koromban, volt egy vr6-os golfom, de a hátulján, cl felirat volt.....:))
Autópályán, midig akadt, bmw,merci, stb, amik le akartak tolni, előzés közben( szabályokat betartva előztem)
Én nem utánuk mentem, hanem előttük:))
Húztam őket, de nem hirtelen gyorsítással, csak úgy, mint egy cl golf......jöttek is, 200 nál, már furcsállták a helyzetet, na akkor tapostam le tövig a pedált, 260-ig...... volt csodálkozás rendesen.....:))
Igen, csak ne feledd, h a céges kocsit folyamatosan hajtod, s gyakran hosszú útra. Egész más, ha csak otthon használsz egy kocsit ritkábban, rövidebb távokra.
A TDCi focusnak ott a vége. Onnan tudom, h elkezdett egy g.cizni velem az M0-n, s utána mentem.. :-)
Az első autónk olyan volt mint ez, csak mustársárga. Amikor elcsentem a kulcsait, hogy egy körre elvigyem, még segédmotorra sem volt jogsim!
Attól kezdve apám időnként elvitt gyakorolni ...
:)
Tudok egy eladó Wartburgot, eredeti, rozsda és törésmentes, 2 ütemű ...
:)
:DDD
ja de nyaralni is kellene menni. A feleségem corsája arra nem jó.....
Akkor meg vegyél valami romot, amin van még egy év műszaki, oszt jónapot!
Fék legyen rajta azt viszlát...
Ha nem kell, betolod egy bontóba, vagy elviszed egy vastelepre...
nem tudom mit hoz a jövő. Lehet, hogy pár hónapon belül el kell majd adni.
Ebben bízom... :DDD
egy dolgot árulj el légy szíves...
miért vagy saját magad ellensége?
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz!
:))
én értelek.
Egyébként igazad lehet. A focusban 180 felett már nem ment a navigáció..... :DDDD
Azt mondta, hogy nincs műhold....
290tD-300tD-220CDi-270CDi-320CDi
6-litert
Ez tapasztalat, márkatársaktól, vegyes átlag....
A 300td-t ajánlanák, de a 290td is jó.....
Nem agitállak, úgy is focus lesz, ahogy ismerlek......:))
nos az új autómnak van étvágya rendesen...
kétszer voltam Pesten a héten, de egyik oda-vissza utat sem bírta ki 1 telitankkal... így 22k felett van egy pesti kiruccanás... és csak az üzemanyagot számoltam...
no mindegy tudtam, hogy van étvágya... pedig nem is hajtottam...
Autópálya kivételével mindenhol.
Autópályán mérnek, ott csak 145-el.. :DDD