Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#340755 KawaBazsy Előzmény: #340748

Izé.. sztem 5 litert a TDCi Focus autóúton, állandó 110-el eszik. Ha vegyes fogyasztást nézünk várossal, sok hidegindítással, akkor az inkább 6, télen akár 7 liter. S azt se felejtsük el, h a kedvezőbb fogyasztást akkor kell megfizetni, amikor vmi gond van a motorral. Kettős tömegű lendkerék, befecskendező, etc. Én dieselt csak akkor vennék, ha sokat (évi 40K felett) mennék, vagy sokat vontatnék. Amúgy meg Józsival értek egyet, inkább egy öregebb, de "rendes" autó. :-) De ha nincsenek nagy igényeid.. :-)

#340753 hosszhuszár Előzmény: #340750

160-nál, lehet hogy egy kicsit többet, de tovább tud 160-al menni, mint egy 1,6-os diesel focus.

http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/T4R17KA66M6KO40C8RTR6YYOI3T91ZJ91G72OL7KM5M1AWMWYRG8K2SKZTI9Z184CM66Z2546M81Y3DZ96P895GDS4UADM56HJCFJTO4KDYF82TKFG0D76AYMIZLCH8MM5E3JASHDGT3F3IHUUSAI5FQKYPFJZZ48HSZM0E0T0PH0QMWEJ1MFQITDD357MJGGZEHPKLGTIO/page1

itt kellene nézelődnöd, de ha nem tetszik, kár az időért...

Akkor a focus, hogy tetszik???

W210-hez, tudok olcsón bontott cuccokat, össze tudlak hozni az emberrel, 20-30e km-es jobb kormányosokat hoz be....

Te tudod.....csal egyszer próbálnád ki, soha más kocsid nem volna....

#340750 Amatoregy Előzmény: #340749

160-nál is?

megnéztem, nekem nem jön be.

Akkor inkább már egy egyterű vagy valami mulit/sport van...

#340749 hosszhuszár Előzmény: #340748

124 200d elmegy 5 literrel, akkor a 250d lehet, olyan 7 liter.

A w210 220 cdi, a körüllehet, de rákérdezek mindjárt.

#340747 hosszhuszár Előzmény: #340682

Szia.Akkor itthon ne nagyon akarj venni, mert az a 80e km, esetleg német országból, lehet valós......

2,5 millió körül, más jó állapotú, w210 kombit is tudsz venni, igaz, nem 2007-es, de az még akkor is jobb, mint egy 2007-es ford focus.

tud mindent amit akarsz, és kényelemre meg...

Vagy, egy jó w124 kombi, diesel, 250szívó diesel.

A világból kimegy, és megbízható!

#340737 KawaBazsy Előzmény: #340709

Hát igen, ez van, ha az ember leadja a céges autót (én is 10 év után, igaz, önként). Viszont nézd a jó oldalát, magadnak olyan autót veszel, amilyet akarsz. Ha nem mondtam volna fel, unalmas középkategóriás csettegővel kellene járnom a szépséges cabriom helyett. :-)

#340709 Amatoregy Előzmény: #340686

ebben igazad van. 1997 óta 3-4 évenként új autót "kaptam".

Most viszont saját pénztárcára nem szeretnék kb 30 %-ot bukni, miután kijöttem a szalonból.

Összességében kb 480.000 km-t mentem.

Lyonell,

tudsz tippet adni?

Köszi...

#340686 Sumér harcos Előzmény: #340681

ezért irtam,hogy az én szemszögemből:)

1999 óta csak szalonból vettem új autót magamnak....no nem sokat...12 évet irhatok ezen időszakra....2007januárban a harmadikat....

igy ez a sztori,hogy külföldről autót, jelenleg engem személyszerint nem érint.....

a másik ok amiért nem venném ezt igénybe,hogy van egy rokonom is,aki hosszú éveken keresztül egy nepper gárdában hordta befelé a kocsikat......bármikor elintézi ezen hercehurca ügyeket számomra szerintem barátibb áron ,mint ez a mobile......

de szerintem itt Lyonell is lehet jobb árat mondana......aki igen nagy rálátással bir erre a szegmensre.........

és akkor ott van a kisbetűs része az ügynek...."néhány esettől eltekintve jár a garancia"-ez mit takarhat,mikor baj van ne adj.... akkor azt mondják,hogy ez az a néhány eset?

én nem tudom,csak rohadtul bizalmatlan vagyok már az ilyen dolgokkal.....

aztán lehet alaptalanul...

vki olyan tudna kompetensen erről nyilatkozni,aki vásárolt már ezen a mobilén keresztül autót külföldről....de én még megmondom úgy ahogyan van ilyen emberrel nem találkoztam....

#340684 Amatoregy Előzmény: #340683

nem volt vele semmi baj. Amiről beszélünk (abban 110 e km volt és részecskeszűrős)

Amíg márkaszerviz javította semmi baja se volt. Egyszer nyúltak bele egy maszek műhelyben és onnantól kezdve orrán száján folyt az olaj. Gondolom nem véletelnül találták ki a nyomaték kulcsot meg a meghúzási sorrendet és fokozatokat... a csavaroknál...

a második a 90 lovas fel se tűnt a 20 le és 20 nm hiány.

Viszont cserébe 1 literrel kevesebbet evett...

#340682 Amatoregy Előzmény: #340681

Amit keresek:

Alacsony fogyasztású dizel családi kombi normál kategóriában. A tapasztalatok alapján a 90 LE-s (részecske szűrő nélküli Ford feszített tempónál 5,7, öregurasan 5 liter körül eszik. Hosszú távon pedig (max 120-130) elég neki a 4,7.)

Szóval:

Ford 1,6 tdci (vagy 1,8 tdci) részecske szűrő nélkül

- metál

- kombi

- 2007 vagy későbbi

- max 80.000 km

- tempomat

- abs

- asr is jó lenne (de ez csak 2008-tól van)

- elektromos ablak és tükör

- max 2,5 M ft.

#340681 Amatoregy Előzmény: #340676

oksa de miért?

cca 270.000 Ft és haza hozzák és elintézik a papírokat.

Ha megnézem a többi költség ugyanaz, azonban ha kimegyek (ünk) kb min 50-60.000 Ft. + Még az autót ha lábon hozom haza az egy plusz 15 E Ft.

És utána rohangálhatok a hivatalokba...

Azon járművek, amelyeknél a szolgáltatási esemény időpontjában...

a megtett kilométerek száma 100.000 alatt van és 5 évnél nem régebbiek

Térítendő szolgáltatások

Motor

Motorblokk, hüvelyek, csapágyak, hajtórudak, dugattyúgyűrűk, dugattyúk és dugattyúcsapszegek, főtengely, olajszivattyú, szelephimbák, szelepemelő tőkék, vezérműtengely, szívószelepek, kipufogószelepek, szeleprugók és szelepvezetők, hengerfej, himbatengely, szívócsatorna, kipufogó gyűjtőcső, motortartók (kivéve a kartert és a tömítéseket).

Kézi sebességváltó

Tengelyek, csapágyak, szinkrongyűrűk, fogaskerekek, kapcsolórudak és csuklók, kapcsolóhüvelyek, kapcsolóagyak (kivéve a kartert és a tömítéseket).

Erőátvitel

Olajozott alkatrészek a hajtáslánc belsejében, fogaskerekek, csapágyak és fogaskoszorúk (kivéve a kartert és a tömítéseket), féltengelyek.

Hűtőrendszer

Vízhűtő, vízszivattyú, hengerfejtömítés, hőre aktív termosztát, hűtőventilátor.

Elektromos rendszer

Generátor, indítómotor, feszültségszabályozó, a szélvédő törlő és lemosó motorja.

Fékek

Főfékhenger, fékrásegítő, kerékfékhengerek.

Térítendő szolgáltatások

Munkadíjak a hiba megállapításáért, beleszámítva az állapotfelmérést és a szétszerelést. Amennyiben a meghibásodásra nem vonatkozik a program, akkor a felmerült költségek a jármű tulajdonosának számláját terhelik.

Munkadíjak azon alkatrészek kiszereléséért és beszereléséért, amelyek a hibás alkatrészhez való hozzáférést akadályozzák.

Munkadíjak a hibás rész eltávolításáért és a cserealkatrész beszereléséért.

Munkadíjak a hibás alkatrész megjavításáért.

A hibás alkatrésszel azonos műszaki jellemzőkkel bíró, új vagy felújított cserealkatrészek biztosítása.

A kenőanyagok, szűrők és folyadékok kicserélése vagy teljes feltöltése, amennyiben ezek csökkenését garancia alatt álló meghibásodás okozta.

Gazdasági határérték

A garancia érvényességi ideje alatt, az értékcsökkenési módozat alkalmazása mellett végzett javítások teljes értéke nem haladhatja meg a szerződött jármű eladási értékét.

A fizetendő biztosítási összeg eseményenkénti felső határa: bruttó 380.000 forint.

A szolgáltatás időtartama alatt a fizetendő biztosítási összeg biztosított járművenként nem haladhatja meg a bruttó 760.000 forintot.

#340676 Sumér harcos Előzmény: #340673

néhány esettől eltekintve"-ez érdekes szösszenet....mi az a néhány eset?:)

én nem élnék vele.....sőt az egész mobile által intézett tranzakcioval sem......de ez csak egy vélemény,és kizárólag az én szemszögemből....

#340673 Amatoregy Előzmény: #340436

Szerintetek ér kb 250.000 Ft-ot, hogy behozzák és garit is adnak hozzá?

http://www.mobile24.hu/kezdolap

Használtautó-garancia

A mobile24 és az Ibero Asistencia cég, a MAPFRE (Talmácsi Gábor spanyol szponzora) tulajdonosa szerződést kötött, hogy a mobile24 ügyfelei - a cég közreműködésével, a külföldön megvásárolt használt gépjárművek esetében - nagyobb anyagi biztonságban érezhessék magukat. Így egy esetleges, előre nem látható, meghibásodás alkalmával az Ibero Asistencia hozzájárul a javítás, az alkatrész, illetve az esetleg szükséges vontatás költségeihez vagy a jármű tulajdonosának szállásköltségeihez. Ezzel a szolgáltatással a mobile24 ügyfelei biztonságát és elégedettségét kívánja fokozni.

A mobile24 minden általa értékesített – Magyarországon nyilvántartásba vett, 14 évesnél nem idősebb, 200.000 kilométernél kevesebbet futott, 3.500 kg. össztömegnél nem súlyosabb, benzinnel vagy dízelolajjal működtethető belsőégésű motorral szerelt – gépjárműre a MAPFRE használtautó-garanciáját biztosítja, néhány esettől eltekintve ingyen.

Ez a garancia anyagi segítséget nyújt a gépkocsi tulajdonosának arra az esetre, ha járművének főbb tartozékai meghibásodnának.

#339913 _pda_ Előzmény: #339901

az sokmindentől függ, mondjuk nekem se kell, elég autót visznek oda a cimbik

inkább nekem volt kellemetlen, h ilyen ócska gumival vittem oda de tényleg nem tünt fel :S