Angliában nem láttam sem használtruha árusítást, sem használtruha vevőket.
Nem tudom h amiket Angol használtruhának írnak honnan kerül ide:)
Angliában nem láttam sem használtruha árusítást, sem használtruha vevőket.
Nem tudom h amiket Angol használtruhának írnak honnan kerül ide:)
sziasztok!
Tud valaki ötletet adni, a Háda használtruhások honnan nyúlják le a használt cuccokat?
Hollandia? Anglia? Van néhány ilyen turi, ahol új felcimkézett ruhák is vannak, és vannak közöttük különböző márkák: GAP, H&M, C&A, energie, meg egyéb márkák.
Van a Ráckevei piac is, ott is van egy turis, majdnem minden cucc márkás kilóra olcsón.
Honnan lehetne forrást szerezni ilyen dolgokra? Kinti adományokat nyúlhatnak le, mint itt a Máltai szeretetszolgálatos gyüjtött ruhák? Vagy van kint valahol lomis piac? Voltam Hollandiában pár éve, ott volt valamelyik nagyobb városban ilyen bolhapiac, ott is voltak ilyen dolgok, de akkor csak bakelit lemezeket turiztam ott, erre nem figyeltem.
Ötlet?
nagybátyám 6szigma menedzser svájcban, majd auditál, ok? :) Egyébként kisebb a valószínűsége, mert egyik hely 99,999%ot vállal, másik pedig 99,997%ot, akkor ha összeszorzod a 0,0001et és a 0,003at akkor megvan a minősítés :)) kényelmesen... :)
ja ja.. De a 6 sigma is azt jelenti, hogy 1.000.000 lehetőségből 6 lehet hibás. És ha beleesek?
:D
persze, de ha redundáns kapcsolat lesz és két fizikailag különböző helyen lévő szerver szinkronizálva kesz, akkor a rendelkezésre állás 99,99999999999% :) Megvan a tudás és a módszer, csak még a lé nincs. :)
ezek nem is magyarok voltak. Mondjuk ki vagyok segítve az ingyen évvel, ha a robot vett egy pozit, majd a vps elállása miatt nem menedzseli azt...
eddig vpst vettünk, most saját szerver van. Héten átállunk arra. Ha a szerződést megszegjük, akkor a vásárlónak ingyen éve lesz, de persze nem ez a cél, sőt.. Forex is csak egy lehetőség, még nem biztos, hogy akarunk vele foglalkozni, de azért köszi az infokat. Főleg azért, mert windowst kellene venni a gépekre, ami nálam elvi kérdésnek minősül:). Meglátjuk. :)
Sajnos Mo-n it piac csak kevés szereplője szól a minőségről... :(
/hó. 99,5-99,9 %. Online support és helpdesk...
Ahhoz először bizonyítani kell, mert az elmúlt időszak (bár nem saját szerver volt) hagyott némi nyomot...
/hó? és milyen rendelkezésre állás mellett? Én nem olcsóságra törekszem, hanem a minőségre. Arra mindig lesz kereslet.
számolj és hirdess.
Az olcsóbbank 15-20 eur/usd környékén vannak.
10-20 gb 500-600 Mb ram.
Ezzel kell versenyezned.
csak a szerveren lehet kialakítanánk forex robotoknak vpseket.
forex kereskedő robotot használ valaki?
nem csak szöveg. Ez a két alap elfogadott formátum jelenleg a piacon. Vannak olyan oldal felületek, amik nem kezelik a flasht, általában ott kérik a gifet.
swf flash banner, gif pedig "kép". Van ahol csak a gifet fogadják el, mint reklám.
Szijjasztok és BUÉK!
Kérdésem lenne...mi az a banner, ezen belül mi a GIF és az SWF hirdetés?
Szénhülye vagyok az ilyesmihez, de ha valaki röviden, érthetően le tudja írni azt nagyon megköszönném! :)
A gugliban találtam szerkesztő oldalakat, csak azt nem tudom, h mire valók! :)