Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#336691 Kissherceg Előzmény: #335883

"A minisztérium által előkészített rendelettervezet egyszerűbb és teljesíthetőbb feltételeket teremt a vállalkozások számára azzal, hogy életszerűbb elektronikus ügyintézést biztosít az egyéni vállalkozók számára.

Az egyéni vállalkozói tevékenységhez kapcsolódó bejelentésekhez rendszeresített űrlapokról szóló rendelet és az egyéni vállalkozói igazolványról szóló rendelet módosításának tervezete a gyakorlati jogalkalmazás során felmerült módosítások átvezetését foglalja össze.

Az egyéni vállalkozói igazolványról szóló rendelet módosításával pontosítják az igazolvány érvénytelenségi és pótlási okainak felsorolását."

no, kiváncsi vagyok.

#335880 Amatoregy Előzmény: #335868

nekem a tervek szerint kellene vagy 400 gb tárhely, 5*100 mb sávszélesség és vagy 4*8 gb ram.

Van ennyid?

Éjszakára talán elég, de napközben lehet, hogy fórumot is le kell kapcsolni... :DDDD

like

#335878 Kissherceg

"Akkor a vállalkozások támogatásával sem ért egyet?

- A magyarországi kkv-k fejlődésének a legnagyobb akadálya a sok állami támogatás, vagy annak ígérete. Egy rakás vállalkozás azzal foglalkozik, hogyan igényeljen támogatást és nem pedig azzal, hogyan fejlessze a céget a piaci igényeknek megfelelően. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az államnak nincs dolga a kkv-k fellendítésében. Rengeteg feladata van, például kiszámítható, transzparens jogi környezet kell, jó versenyszabályzással megakadályozni a nagyok túlhatalmát, a kintlevőségek behajtásában és a körbetartozások megszüntetésében hatékony törvényi segítség, kiszámítható, stabil és egyszerű adórendszer, és még sokáig sorolhatnám mi minden, amit csak az állam teremthetne meg. Persze mindez sokkal nehezebb, mint pénzt osztogatni."

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101214-a-toke-felelese-egyenes-ut-a-csodhoz-interju-bojar.html

#335868 Kissherceg Előzmény: #334852

azt hiszem mindenki megemésztette, tehát két érdeklődő van, ami nem sok, így nem kell vadul beruházni :)

#334441 Kissherceg Előzmény: #334423

igénytől függ, mert specifikálás alatt még a hardver része is. Legfeljebb 20-at engednék fel, de legyen 21 velem együtt :) Persze az igénytől függ, ha vkinek kell 50giga és az átlagos igény méret 20giga feletti akkor kevesebb. Ha ellenben nagy tárhely kell, az nagyobb költség, de megoldható. Igényeket írjátok meg akiket érdekelne. Szerver op rendszere az linux lesz várhatóan debian vagy ubuntu. Apache php lesz rajta, illetve még egy-kettő nyalánkság talán.

#334400 banyaiz Előzmény: #334347

Mennyiért vesztegetnek egy ilyen szervert, ha nem titok?

Nem nagyon vagyok benne ezekben a dolgokban.

#334378 Kissherceg Előzmény: #334350

konkrét piackutatás van, hogy kiket érdekelne. :) Ha van konkrét igény megírhatod. A szerver hely nem lesz eladva fűnek fának, limitálva lesz, így az összes oldal gyorsan elérhető marad. Egyelőre még a gép hardvere is kialakítás alatt, ezért kérdezem most, hogy mekkora vinyót és memóriát vegyünk bele. 16GB mem lesz a minimum. Net kapcsolat 100Mbit duplex.

Persze ha volna rá piaci kereslet, akkor bérlek Én gigabites netet is, de kicsit sokba kerül. Ha akarsz önálló IP címet elvileg az is megoldható, egyelőre egy ip van.

Igényeket pedig írjátok meg.

#334350 Ricsi Előzmény: #334347

Én spec értettem a kérdést, de valami olyasmire gondoltam, hogy x giga x forint/hó, 1-2-3-4-5 ip cím, stb, stb.

Most elmondtad nekem, hogy az autó tényleg jó, de el szeretnéd adni. Még mindig nem jutottunk előrébb :D

#334347 Kissherceg Előzmény: #334341

saját szervert fog kapni a stocky hamarosan és lesz ki nem használt erőforrás, gondoltam eladok egy kevés tárhelyet, pár embernek akit érdekelhet. 2magos 3600Ghz-es gép lesz a server.

Mondjuk, valamit bővebbe…

#334341 Ricsi

Mondjuk, valamit bővebben róla?

Érdekel valakit egy jó autó olcsón? :D Komolyan főnök, néha nem tudlak követni...