gondolom átadás történt, amikor utoljára néztem pár100db-os tételek voltak a könyvbe... ezek szerint itt valami készül...
gondolom átadás történt, amikor utoljára néztem pár100db-os tételek voltak a könyvbe... ezek szerint itt valami készül...
Nem voltam gép mellett, mi volt ez a 75k?
Könyvből vették ki vagy csak Econet féle pakk átadás?
változnak az idők...)
valami hír nem jön?...gyanús ez nekem...
Mi az, hogy nem lesz. 75k az semmi :D
nem szép...és akkor ma nem is lesz kötés?
http://profitline.hu/technika/elemzes/207591/Raba_technikai_elemzes
"Nagyot esett novemberben az árfolyam, pláne miután törte a 2009 márciusában megindult emelkedő trendet még november 10-én. Egy ideig a 890 forintos szint még tartotta, de a múlt héten elszakadt a cérna még a 832 forintnál lévő utolsónak tekinthető támasz is letört. Ugyan azóta megindult már a korrekció, de a grafikonon is látható, hogy a korábbi támasz 832 forintnál most már ellenállásként funkcionált. Elég csúnyán néz ki a grafikon, valamint az RSI és az MACD indikátorok sem biztatóak. Emelkedésben ellenállás 850 forintnál, amennyiben nem tud a héten 832 forint felett megmaradni, akkor tovább csoroghat tovább 650 forint irányába 750, és 700 forintnál lévő köztes támaszok mellett."
Én is kaptam 825-26-on, így inkább a beszakadásra van esély :)
Óráson készül egy ma20, ma50 kereszt, csak elindul lassacskán
ahogy elnézem kaptam egy teszt pakkot... most vagy beszakad és 800alá megy, hogy stopolodjak, vagy itt a fordulat oszt fentebb kuszik...
már nincs...
holnap péntek, az 5ik napon megszokott pihenni... figyelgetem egy ideje, de nem nagyon merek belevenni, amíg a kormány vesző futása tart... :S
és még meg van....meglep...ha amcsik kitörnek, akkor holnap sem fogják betölteni
Ja, csak ösztökének volt ott :D
ps
De most 835-ön jött egy újabb kuncsaft.. 828-tól van még rése, lehet azért még betöltetik
Ki is állt az a 10k 830-ról. szerk: esetleg átcsoportosított egy kicsit 35-re.
BUX kosár tagokba nem merek belenyúlni hosszabb távra.
Addig marad az Orco, ami nem függ annyira a hazai helyzettől.
Nem tudom. Pár napja néztem ki ezt a szintet, akkor nem vittem be amikor ennyi volt....