Hát eszembe jutott anno (vasárnap vagy szombat délelőtt) egy tv műsor a pálya ördögei címmel, ami a sielésről szólt.
Hát eshetnének akkorát... :DDD
Hát eszembe jutott anno (vasárnap vagy szombat délelőtt) egy tv műsor a pálya ördögei címmel, ami a sielésről szólt.
Hát eshetnének akkorát... :DDD
USA meg 3 % ot akar ma megcsinálni. ? őrültek....remélem estére lemegy valamennyit ebből.
Ma várható adatok:
US 16:00 ISM Feldolgozóipari BMI, november, előző: 56,9 pont, várt: 56,2 pont
US 16:00 Építőipari kiadások, október, előző: 0,5%, várt: -0,4%
US 16:30 Kőolajtartalék-adatok. előző hét, előző: 1,02 millió hordó, várt: -900 ezer hordó
US 19:00 A Fedtől Fisher beszédet mond
US 20:00 A Fed publikálja ún. Bézs Könyvét
US 23:00 Gépjárműeladások, november, előző: 12,25 M db, várt: 12,03 M db
sok a forralt bor az utcai árusoknál....
bár a télap meg piros ruhában jár nem?
:DD
Mi van kint? Ott már megjött a télapó?
Hihhhetetlen!
következő shortom hamarosan nyílik.
Mínuszos KT ilyen nagy örömben? Bud, elengedhetnéd már végre a hatit, had ágaskodjon úgy igazán... :-)))
USA meg 3 % ot akar ma megcsinálni. ? őrültek....remélem estére lemegy valamennyit ebből.
most mi van nemááá...
nemhiszem el 1pont
ááá
(na majd holnap?)
Ezt még ma legyúrjuk? Az szép...többség longba ültetve mintha átvittük volna aztán holnap meglepetés?
Hibaz a 22300 at,jelenleg nem tudom és akarom elhinni :D
nna úgy látom beteljesülök mindjárt
remek!
nemtom sírjak-e vagy nevessek??
Kellett nekem tegnapelőtt 22300-as fordított fej-vállról beszélnem.....csak nem....
Ma nekem sem. Pedig az utóbbi időben szerencsés voltam.
Mármint felfelé? Érdekes lenne egy ekkora agyoncsapás után nagy kori felfelé,kérdés meddig tudunk eljutni...short nekem se jött be tegnapról,fordítottam is,bár vannak kétségeim a további felt illetően.
Ez a szint azért kemény lehet,ezért réssel intézzük el? :D
Két nap alatt lassan 1000 pöttyöt visszajött... Itt nem lehet elég okos az ember:)