Tőzsdén olyan hogy tuti helyzet mikor volt?
Én olyanról még nem hallottam, főleg a mi kis piacunkon
Tőzsdén olyan hogy tuti helyzet mikor volt?
Én olyanról még nem hallottam, főleg a mi kis piacunkon
én most lépni se tudnék már ma-.- avval hogy lezártam a sok shortot minusz lett az árkülönbözet rovat...és a szabad pénzből nem tudok átvezetni, feltölteni a számlámat....
ma pihi van :-)))
ezzel a zuhéval kb. 78 % ot kerestem...csak az a baj hogy az eddigu 2 hónap tökölődésben sok pénz le is ment a számlámról...
a tanulság az hogy csak a "tuti" helyzetkor szabad pozícióba lépni...csak nem látni előre hogy milyen mozgások lesznek.
Daxli csúcsformában, nálunk esély nincs a hosszúra:(
Sziasztok:)
Ricsi,
mnyp topikba ma betettem egy linket. Ez komoly, mert tréfának durva lenne...
Tréfa volt, mert így sem meggyőző az átlépés...
Ha nekem lenne olyan, biztosan maradnék, mert ha mondjuk korhatár előtt meghalok, akkor a magánt öröklik, a másik ment a levesbe. De nekem nincs ilyen gondom.
Viszont a kormánynak van, és még valahogy rá kell venni a többieket is az átlépésre, ezért volt az eddigi csak vicc :D
lezártam a shortjaimat....már két hónapja legalább nyitva voltak....bár volt hogy 1-1 -et zárni kellett még 23.500 körül..
most várunk holnapig.
hát például megmentik az ireket, kiderül, hogy a mnyp az egy tréfa volt... stb...
Részleges rébetöltést pl 21300 ig el tudnék képzelni :D De vajon hogy megyünk el odáig?
Szép pénteki próbalongom jó is lett volna mára....így nyitottam ma is 950 en :D
lehet zárom a pozícióimat ma.....el kell mennem..meg csak zárásra leszek itt... vagy nemtudom....
SP -t ma megveszik meglehet.
ez a spekim de nem tudok itt lenni és most a stoppom próbálom helyezni
nem megy...